שאלה

willo1

New member
שאלה

מי פה ידע שאת הכל עומד במקום של גלי עטרי יעקב גלעד הלחין

l o v e b i r d

New member
ממעריציו...??? בואי..כנסי רגע..

אני את הרומן שלי עם פוליקר התחלתי אולי כשרובכם כאן נולדתם...
לשמחתי צברתי אין ספור חוויות מאוד קרובות לפוליקר...שיכלו למלא כאן הרבה דפים..ללא שום ספק, מלך,זו מילה שקטנה עליו. בשלב מסוים בחיים שלי ,הזדמן לי גם לעבוד בהפקה של המופע . בקיצור..הרבה מאד.... בראשית ימי האינטרנט אף הקמתי אתר , שלצערי ,לא קיים יותר. יצא לי קצת לדפדף פה...לא כתבתי עד היום, כי....ככה יצא.. בכל מקרה....אני פה באיזור -:) נעים להכיר

willo1

New member
ברוכה הבאה לך../images/Emo140.gif

למה האתר שהקמת לא קיים יותר? ואת יותר ממוזמנת לספר לנו על דברים שקרו לך עם יהודה, ועל אותה הפקה, אני מניחה שיש לך הרבה מה לספר

lovebird ברוכה הבאה

למשפחת פוליקר המתחדשת (זה בעקבות החיים החדשים של הפורום). הניסיון שלך נשמע מאד מעניין ומה זה לפני שרובכם נולדו, בטח לא לפני שאני נולדתי כי זה היה אומר שאת בת 200 בערך...
אבל מה שיותר מעניין אותי זה האם את מכירה את רינה, יקירת הפורום והאישיות הקרובה ביורת ליודה כרגע שנמצאת כאן? היא בקשר עם יודה גם כן איזה 200 שנה (אולי אתן באותו גיל...חחחסתאם סתאם). היא מכירה את יודה לפחות עשור (עוד מהתקופה שהחברה של ומאוחר יותר אשתו של אסף, היתה סורגת לו כיפות עם שמות השירים של יודה...) אז אני מניחה שאתן מכירות. האם באמת? ולסיום קבלי שנית הבעת שמחה על המצאותך כאן וכרגיל נשמח אם תקחי חלק בפורום. ממני אפרת (למרות שהשם שלי לא מוצא חן בעיני כמה גולשים כאן אני לא מחליפה אותו סורי קובי! סורי שפרה אופסס ליז!!

אוקיי אני מבינה שאפרת

החליטה להעביר אליי את הכינוי שהמציאו לה אם כן הרי לך כינוי חדש עצמונה...חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה