בקשר לזה "ומי אמר שלהומו יהיו יותר מעריצים" אז אם אמרת את זה בגלל מה שאמרתי אז לפי דעתי אם הוא באמת כזה (לא אומרת שהוא כן אני יודעת שהוא לא) והוא יהיה כנה בעניין הזה יקבלו אותו יותר ושוב דעתי בלבד
נראה לי שזה ממש קשור לבן אדם עצמו למשל מאז שאסי עזר יצא מהארון כל כתבה שיש עליו יש מלא אנשים שמעליבים אותו בתגובות וכבר שמעתי כאלה שאומרים ההומו הזה בזלזול רוב האנשים די פרימיטיבים ושונאים הומואים ולסביות למרות שהם משחקים אותה כאילו הם לא
נינט אפילו כתבו על זה באחד העיתון שהם מתחילים להראות אחד ליד השני אותו הדבר חוץ מזה מי קבע שהומואים הם אנשים מטופחים יו אנשים כמה סטיגמות יש פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מכירה הומוסקוסאל שמנמן, מוזנח, עם זקן, ניראה זוועה. ומישהו שניראנ מאדדדדדדדדדדדדד נשי (איפור, לובש שמלות לפעמים וכו) והוא סטרייט. לא כל הומו ניראה נשי ומטופח, ולהפך. זו סטיגמה.
פדופיל ואם אתה מעריץ שלו ואומר את זה אז אני כבר לא יודעת מאיפה זה בא.. ומה הקשר נחמד משאר השחקנים אז קודם כל אל תגיד דברים כאלה כי חברה שלי היתה בסט וסיפרה לי מי היה נחמד ומי לא! וזה שאתה מעריץ שלו לא אומר שהוא יותר נחמד מאחרים!
בעולם הזה יש יותר מדי אנשים חצופים שנכנסים לתחתונים של מפורסמים מה נינט אוכלת וכמה היא רזתה... עם מי שוכב זה ועם מי שוכבת מישהי אחרת.... וזה ממש לא יפה כי צריך להעריך את הבן אדם בגלל מה שהוא עושה בטלוויזיה ולא בחיים האישים שלו. אני למשל חושבת שזה שאביעד קיסוס כל היום מדבר על זה שהוא הומו לא הופך אותו לשחקן יותר טוב (הוא די גרוע ) וגם לא ליותר מצחיק כי הוא מנצל את זה וטוחן את כל הזמן יאללה הבנו! אתה הומו כמה אפשר להגיד את זה?
אני לא אומרת שיש קשר בין הדברים אני אומרת שיש הרבה אנשים שחושבים שיובל הומו במציאות והוא מנסה שלא להתייחס לזה כי הוא יודע שהוא לא הומו במציאות ואנשים חושבים שעם הוא משחק הומו אז הוא הומו וזה די מעליב למרות שהוא לא ניפגע מזה אבל רק שיתידעו מה לעשות יש נטיעה לאנשים לחשוב שהוא הומו גם במיצאות ברור שזה מחמיא שהוא משחק טוב אבל במקום לישאול אותו שאלה מיליון פעם עכשיו תבינו שהוא לא הומו אז יש אנשים שאומרים לי נכון הוא לא הומו אבל הוא פדופיל וגם אני שואלת תעצמי מה הקשר בין הדברים הם אומרים ביגלל איך שהוא מתייחס למעריצות ושהוא מחבק אותם וכאלה תחשבו מה שאתם רוצים באמת.. והוא מנסה להתעלם מזה שאומרים לו שהוא הומו או ששואלים אותו כי באיזשהו שלב זה נימאס כבר לענות למיליון מעריצים אני לא הומו
אוקיי להגיד שרן הומו זה כבר ממש מוגזם..והוא לא! עובדה שהוא אם נינט מה הקשר כיסוי איזה בולשיט אתם לא מבינים שצוחקים על כל השחקנים ואומרים שהם הומואים גם אמרו שעופר שכטר בקטע אם יהודה לוי אז?!?!? למה להאמין לשטויות האלה.. זה מה שעושה להם רייטינג! הם אפילו צחקו על זה בסידרה בקשר לזוהר ואריאל הכל בצחוק אין בזה טיפת הגיון אז צאו מהסרט!
אני יגיד לכם משהו בלי שום קשר עכשיו אני אישית נעלבת מזה שקוראים ליובל הומו כי אני אוהבת אותו וזה פוגע בי אישית ואתם אף פעם לא תיראו מאיזה צד אני מסתכלת ולא תוכלוו להבין אותי והכי מרגיז אותי שאת יובל פחות רואים בקטע של פירסום ביגלל שאנשים חושבים שהוא הומו או פדופיל או כל הסטיגמאות למינהם תחשבו כמוני לרגע עם יובל לא היה משחק תהומו תחשבו שהיו אוהבים אותו יותר והוא היה מקבל באמת את הפירסום שמגיע לו והרבה היו מעריצים אותו ביגלל זה לי זה חשוב לפחות שתבינו שהוא לא הומו או כל דבר אחר שחושבים