שאלה

TheDruid

New member
שאלה

הבנתי שהולכים להיות גם חלקים 7 ומעלה אבל בסוף הסרט השישי שני הסתים מתו אז איך ישאר במי להלחם? :\

Obi Dan Kenobi

New member
אז הבנת לא נכון ../images/Emo71.gif

לוקאס הודיע כי לא הולכים להיות שלושה סרטים נוספים. ולשאלה שלך - הוקם לו מסדר ג'דיי חדש, אחרי הסרט השישי. אם תקרא את ספרי ה-EU, תגלה שפלפטין חזר בתור משובט, ודברים נוספים. בנוסף, אפשר גם טרילוגיית סרטים על מה שקרה לפני "אימת הפאנטום".

Rockamora

New member
לוקאס רק מכחיש!

אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שאנשים חתמו על הסכמי חשאיות שנוגעים לטרילוגיה השלישית...

Obi Dan Kenobi

New member
לך תדע.. ../images/Emo71.gif

אולי הוא החתים את כולם על הסכמי חשאיות, כדי ליצור.. אה.. התעניינות בלוקאס גם אחרי ROTS. חוץ מזה, אולי הוא לא מתכנן כלום, אבל הוא רוצה להיות בטוח שאף אחד מעובדי החברה לא יפיץ את השמועה בנוגע לטרילוגייה השלישית.

לי נמאס מכל תאוריות הקונספירציה

לוקאס הכחיש השבוע *שוב* כל סיכוי לקיום סרטים 7-9. הוא כן אישר שמועות על סדרת טלוויזיה, אפילו שתיים. אחת מהן באנימצית מחשב בלבד.

Rockamora

New member
אז איך תסביר את...

זה שחתמו על הסכמי חשאיות בכל דבר הנוגע לטרילוגיה הזאת?

גם היה צלף שני בנאום של קנדי

והממשלה מסתירה מאיתנו מידע על חייזרים באזור 51. הנחיתה על הירח לא היתה אמיתית, ובצילומים של הנחיתה המגני שמש של הקסדות למטה כדי שלא נראה את השחקנים צוחקים. ולערוץ 2 יש רשימה סודית של מועמדים שעולים לכוכב נולד 3 ובגלל זה אנשים מסוימים לא נבחרו, כי הם לא חלק מהרשימה המוכנה מראש. באמא שלי, עוד פעם אחת אני שומע מישהו עם התאוריות קונספירציה המפגרות האלה - אני בעצמי אחתום על הסכם סודיות עם לוקאס.

Rockamora

New member
אלוויס חי!

הוא ביים את המוות שלו.. יש לו חיים ארוכים וצעירים...! מה, אני היחיד שראה "המוות יאה לה"?

למעלה