שאלה ...

שאלה ...

כתבתי אותה למטה כנראה אף אחד לא ראה אותה אז אני כותבת שוב (סורי) למה קשה לעלות על פוינט ? אני בעצמי לא עולה ובכלל כמעט ולא מתעסקת עם בלט , סתם מעניין אותי לדעת ואחרי כמה זמן בערך עולים עליו (אני יודעת שזה תלוי בבן אדם עצמו אבל בכל זאת) תודה לכל העונים :)

כי כול המשקל שלך.. במקום להיות

על כף הרגל הוא רק על קצה האצבעות... לי זה לא נשמע אפילו בתאורתית משהו פשוט לעשיה..

שאלה ברומו של עולם

למעשה למה בכלל נוצר הבלט הקלאסי. המטרה היא לעלות על קצות אצבעות הרגליים-עשר נקודות מיניטוריות ביחס לגוף העצום,מי דורש דבר כזה בכלל מהגוף שלו? יצורים בלתי אנושיים,פיות,מלאכים... הדרישה היא לא נורמלית גם מבחינה פיזית,הריי הרגל היא במצב של עמידה הליכה וכו' היא במצב טבעי של " פלקס"...הפלקס הוא סימן שאומר שהרגל היא מתוחה,הוא מה שמחזיק אותנו ניצבים בסופו של דבר מעל האדמה,הפלקס של הרגל הוא מייצב ואחראי בין השאר על שיויי המשקל והחלוקה של הרגלייים באופן שווה על האדמה כך שנוכל לעמוד זקופים וניצבים...הפוינט ונעליי האצבע מערערים את שיויי המשקל הטבעי ואת מבנה כף הרגל... הריי הטבע עיצב לנו כף רגל שטוחה,והמטרה בעלייה על נעל אצבע היא לייצב את הגוף על נקודה מיניטורית ועוד לנוע בחלל בצורה אסטתית...

MiniMe20

New member
אממ...

קשה לעלות על פוינט בגלל שכל משקל הגוף הוא על אצבעות הרגליים ביחס למצב הרגיל בו כל כף הרגל מונחת על הריצפה. קודם כל לומדים את הבסיס, בשביל לרכוש ידע, מיומנוות וביטחון אחרי כמה שנים טובות אפשר לעבור לפוינט. בכל אופן לא כולם מסוגלים לעלות על פוינט למרות שהם רוקדים במשך שנים רבות.

TheBlackFairy

New member
תחשבי על זה ככה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כשאת הולכת ביום יום יש לך תמיכה של כף רגל שלמה וכך העמידה שלך הרבה יותר חזקה, ואילו כשאת עולה על פוינט התמיכה של הכף רגל השלמה נעלמת והתמיכה שיש לך היא של 10 אצבעות קטנות שמשמשות לך ככף רגל שאת הולכת איתה ביום יום, לכן כדי לעלות על פוינט את חייבת שיהיו לך שרירים חזקים על מנת שיהיה לך שיווי משקל כמה שאפשר הכי טוב
.

את מתכוונת כשיש לך שרירים חזקים...

יש לך אפשרות לעלות וכמובן שיווי משקל ... האם זה ניתן לכולם?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאנשים עם פלטפוס אני חושבת

פלטפוס זו מום בו אן קשת בכף הרגל, היא שטוחה. זה יכול ליצור בעיות בגב ובעיות גדולות הרבה יותר בריקוד. קשה לבעלי פלטפוס לעשות פוינט, ואני בספק אם הם גם יכולים לעלות עליו (על הפוינט
).

TheBlackFairy

New member
אנשים שהשרירים שלהם../images/Emo60.gif

לא חזקים מספיק, השיווי משקל שלהם לא הכי טוב, עם בעיות ברכיים, גב, פציעות כאלה ואחרות
. יש אנשים שעולים עם פלטפוס, אבל מעטים, מי שאני מכירה לא עולה עם הנעליים הרגילות אלא עם הגיינור מיידן שאלה נעליים שיותר טובות לאנשים עם פלטפוס
.

TheBlackFairy

New member
כי אלה נעליים שמגיעות../images/Emo60.gif

עם קשת, כך שלא צריכים ליצור קשת כמו עם נעליים רגילות, ובנוסף אלה נעליים שבמקום גבס/עיסת נייר יש בהן סיליקון וככה זה פחות מאמץ וכאבים לרגל בלי הקשת
.

למעלה