שאלה..

noamgk

New member
מי אמר שאין?

יש 3 מיליארד כדי לגרש יהודים (ולא, חלילה, לתת לחולים ולעניים - אלא אם הם ערבים).

KatyRose

New member
בטח

3 מיליארד שלקחו קצת מנכים, קצת מזקנים, קצת מילדים רעבים, קצת מאמהות חד הוריות, קצת מיתומים

KatyRose

New member
למרות שלפי דעתי

ההתנתקות עם כל הכאב זה צעד חשוב כל דבר שימותו פחות חיילים! חוצמזה אני לא מבינה את אלה שחיים שם..... לגדל ילד בין קסאמים זה לא כיף! אני הייתי בעצמי בשמחה ובששון בורחת משם... אלה לא חיים לפחד כל פעם לשלוח את הילד לבית הספר או לגן תוך סיכון חייו בצורה ממשית וסיכון של חיי עוד 2 חיילים לפחות שיבואו במטרה להגן עליי ועליו....

noamgk

New member
עובדים עלייך בעיניים.

החיילים לא זזים משם, רק האזרחים. חיילים עדיין יצטרכו לשמור על שטח הפנים שגובל עם הערים הסמוכות לרצועת עזה, ויתכן מאוד שגם ציר פילדלפי ישאר בשליטת צה"ל. ולמה אנחנו חיים שם? כי: א. יש לנו אמונה בה' שעד עכשיו הציל אותנו מ-5400+ פצמ"רים שיציל אותנו גם בהמשך. ב. כי כל אחד יכול למות ממשהו, הסיכויים סבירים לכולם במידה שווה. אם כבר מתים - אז עדיף, לדעתי, על אדמות גוש קטיף. גן עדן של העולם הזה - ומי שלא ביקר לא יכול להבין. ובקשר לילדים - מה שאמרת הוא לא נכון. קודם כל, לפי בדיקות חרדה שעשו לילדים בישראל - הילדים בתל אביב יותר חרדים מאשר הילדים בגוש קטיף - שנמצאים בתחתית הרשימה. דבר נוסף - למה לפחד לשלוח את הילד לגן? רוב הילדים בגוש נוסעים בדרכים לא מסוכנות (או בכלל הולכים ברגל - תלוי באיזה יישוב הם גרים) עם אוטובוסים ממוגנים. ואם חיילים זו הבעייה שלכם - תבקשו שינדבו חיילים לשרת ברצועת עזה ותאמיני לי שיהיו מספיק כדי למלא את אלה שברצונם לעזוב. יש מספיק מתנחלים וכיפות סרוגות בצה"ל שישמחו לעשות את זה.

KatyRose

New member
וואלה

אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים כפי ששמר על אבותינו בשואה

noamgk

New member
אם את לא רואה כאן יד אלוקים,

יש לך בעייה די חמורה. או שפשוט אין לך מושג מה זה פצמ"ר / קסאם.

KatyRose

New member
יש לי

ויש לי גם מושג מה זה מטען חבלה סורי, זה לא מה שמנע מדוד שלי למות איפה אלוהים כאן?

KatyRose

New member
בשואה לא הייתה יד אלוקים

אלוהים דיי צפצף עלינו בשואה מי שכן הייתה לו יד בהצלנ אלה הרוסים , האמריקאים והבריטים אמרתי לך, האדם דרדר את עצמו למצבים כאלה.. שיצא מהם לבד עכשיו.

noamgk

New member
אין לי תשובה על השואה.

כי זה באמת היה דבר איום, אבל אני רק יכול להגיד שזה הובטח לנו אם נהיה בגלות. אמנם יש הרבה על מה לבכות, אבל לא צריך להתלונן שלא הייתה אזהרה.

מסרב

New member
ומה ההיגיון

אומר על גירוש יישובים שלמים שיעלה מיליארדים? מה הוא אומר על חיילים שכל תפקידם מסתכם בכלום? מה הוא אומר על כך שכבר עכשיו פחות מ-50% מהגברים היהודים החילונים משרתים 3 שנים בפועל, ופחות מ-10% במילואים, ועדיין קוראים לצה"ל צבא העם???? ועדיין לא דיברתי על החרדים, דתיים, נשים ומיעוטים.

i am just me

New member
פחות חיילים=פחות כסף

להחזיק צבא גדול עולה הרבה כסף, ככל שהצבא יותר מקצועי כך הוא צריך פחות כוח אדם לביצוע משימות. צבא מקצועי=פחות חיילים=פחות כסף

למעלה