שאלה...

LadyLuvJess

New member
לאו דווקא.

לא אמרו לנו במפורש שזה מה שקרה. זה מה שאנחנו, ואתנו גם היא, משערים. היא מצאה את התחתונים שלה במקום אחר. נכון. אבל יכול להיות שזה היה בהסכמה, תחת העובדה שהיא הייתה מסוממת. אז זה לא נחמד, וזה לא חוקי, אבל לא יחשיבו את זה כאונס. וגם היא לא מתעמקת בזה מי יודע מה, אז בעצם לא אומרים לנו כלום. אולי, אולי לא. בעיקרון זה בא כדי להראות מה אנשים התחילו לעשות לה, אחרי שהיא כבר לא הסתובבה עם דנקן ולוגן ולילי. כשהיא בעצם הפכה להיות המנודה.

אבל אני זוכרת שהיא אמרה

ששמו לה "רופי" במשקה, שזה בעצם סם אונס בפגישות..

זה אונס. נקודה.

ציטוט שלך: "יכול להיות שזה היה בהסכמה, תחת העובדה שהיא הייתה מסוממת. אז זה לא נחמד, וזה לא חוקי, אבל לא יחשיבו את זה כאונס." אתה טועה, זה כן נחשב כאונס. מישהי מסוממת היא לא במצב לתת הסכמה שתחשב חוקית ליחסי מין - שכבת עם מישהי מסוממת, מישהי שכל המוח שלה מלא בכימיקלים כרגע ולא יודעת איפה היא ומה רוצים ממנה - אתה אנסת אותה. זה אונס, בלי ספק.

LadyLuvJess

New member
את ../images/Emo13.gif

וכבר הסברתי, טיפה יותר למטה. לא רואה סיבה לחזור על אותה ההודעה, אז אני אפנה אותך לשם.

arik2006

New member
זה לא בטוח קרה

ורוניקה רק יודעת שהי התעוררה בלי תחתונים ובגלל זה היא בטוחה שהיא נאנסה זה אבל זה לא בטוח כי היא בכלל לא זוכררת מה קרה נ.ב אם זה במת קרה זה נחשב כאונס

שמקיימים יחסי מין גם אם את לא זוכרת

ואת לא יודעת את בטוח מרגיש\ה אני כימעט בטוחה בזה (לאאאאאא מיניסיון אישי)

מה פתאום נאנסה...

היא הלכה למסיבה ושתתה משהו שסימם אותה ולכן היא השתכרה או משהו כזה ואומנם לא הייתה כל כך שפויה בזמן יחסי המין אבל עשתה את זה מרצונה החופשי (אבל לא שפוי). זה לא שהחזיקו אותה בניגוד לרצונה.

אם הפרטנר לא צלול בדעתו

יחסי המין לא יכולים להיות ברצון חופשי. זה אונס.

buffgirl

New member
../images/Emo127.gifומאוד מפחיד שאנשים ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

חושבים שאם הבן/ת זוג מסוממים אז זה לא אונס! צאו מהבועה שלכם אנשים, אונס זה אונס, אם בן/בת הזוג לא הסכים/ה או אם הוא/היא מסומם/ת! בגלל גישה כזו שאני רואה שישי להרבה אנשים פה, תופעת האונס לא רק שקטנה, אלא גודלת.

LadyLuvJess

New member
זה נחשב אונס.

זה מזעזע כמו אונס. אבל זה רק לצד ההומני שבנו. אם תקחי את זה מול שופט- הוא אמנם יזדעזע, ורוב הסיכויים הם שהוא ירצה להעניש את ה"אנס" ביותר דרכים מאחת, ביותר דרכים משמותר לו בכלל. אבל האם החוק ירשה לו את זה? לא. כי הטיעון העיקרי מצדו של ה"אנס" הוא שזה היה בהסכמה. אמנם יינתן עונש על העובדה שהוא סימם אותה וכו' וכו', אבל מבחינת חוק זה לא ייחשב כאונס. זה כל מה שאמרתי.

למעלה