שאלה..

hoshri

New member
מה השטויות האלה

מלע"כ: מספרים לחיתוך עם כפתור עכשיו לדעתי כל הבעיה נובעת מזה שאנשים לא יודעים שהכפתור הוא בעצם החצי עיגול בסוף המספרים ששומר שלא נפגע בגוף הפצוע

אז ככה...

אני מתחיל לאסוף קיצורים למיניהם והכניס אותם יחד לקובץ אחד... למישהו יש רעיון באיזה צורה להכניס את כל זה? תודה מראש, דניאל :eek:)

הקיצורון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאחר קצת עבודה, וחוסר העינות, הנה הגירסת בטא של הקיצורון של פורום שירותי חירום תפוז... מקווה לקבל תוספות, הערות והארות על הקובץ... שבת שלום, דניאל :eek:)

Seidman

New member
יופי של עבודה

יש מצב של העלאת הדברים כדף ברשת? ואז קצת שימוש בHTML יעשה לזה יופי

בבקשה....

הנה קישור לקיצורון... אני עדיין מחכה להערות והארות כיצד ניתן לשפר אותו... שבוע טוב וחג שמייח לכולם, דניאל :eek:)

sbenzvi

New member
שב"צ....../images/Emo2.gif

וחברי תמיד צחקו שזה קיצור של שרון בן-צבי.... לכו תבינו...
שרון

דני"ז מצ"צה ל"ח

סימני הלם היפוולמי... דופק מהיר וכמעט ולא נימוש נשימות מהירות ושטחיות יובש בריריות זיאה קרה מילוי קפילרי איטי ציאנוזיס צמרמורות התדרדרות הכרתית ל"ד נמוך חיוורון

נגב 15

New member
זה לא דניז מצצה לח"כ

דופק מהיר וחלש נשימה מהירה ושטחית יובש בריריות זיעה קרה מילוי קפילרי איטי צמאון צמרמורות הכרה מתדרדרת ל"ד נמוך חיוורון כחלון ועור חל"ק (חיוור לח וקר)

נרצ"ח הב"ן

התוויות נגד MO המוכר למתנדבי הנט"ן... (מורפיום) נחש (הכשת) ראש (פגיעת) צוואר (פגיעת) חזה (פגיעת) הלם (כל הסוגים)[ בטן (פגיעת) נשימה (בעיות) החהסהק"ה= 7 כללי הזהב בניתוח שדה... איסוף והכנת הציוד הכנת הנפגע וחיטוי הרדמה סטריליות הניתוח קיבועים השגחה ורישום בהצלחה למילונון...

BenCarmon

New member
ההתוויות ההלו בוטולו....

היום זה הרבה יותר קל- כואב... תן!!!

SKOOP16

New member
הנה המדויק

חבר'ה זה הנכון ל-לילה פ- פיגוע ר- רסיס תקוע ק- קטיעה ב- בעיה ב A B C י- ירך ת- תחבושת אישית שנכשלה יום טוב לכווווולם

18 G

New member
סקופ אין כזה דבר מדויק

כל מדריך ממציא לו את קיצורי הדרך שלו.. יש כאלה שממחזרים מהמדריכים שלהם, או מאנשים אחרים ויש כאלה שפשוט ממציאים לבד. בכל מקרה זה מה שאני רשמתי לקוח מתוך הקלסר קורס 60 שלי, ואת שלך בטח לקחת מהמחברת קורס 60 שלך ומישהו אחר לקח מהמדריך שלו ויש המון גירסאות. כל אחד שיזכור מה נוח לו. אני נגד הקיצורים האלה בכלל... יום טוב ליאור

למעלה