שאלה

DEEPSiLVER

New member
שאלה

אני חדש בעניין הקיובייס, משתמש ריזון לשעבר. יש לי בעיה מאד מציקה, כאשר אני פותח יותר מ5 ערוצי מידי(לפחות) בשביל המידע גם מס' גדול של ערוצי אודיו, אבל שמתי לב שהם לא משפיעים בצורה משמעותית - הCPU שלי פשוט קורס! שלא תבינו אותי לא נכון יש לי מחשב סביר, לא מהטובים אבל מעבד AMD 1800. שאלתי, האם אני חייב להשקיע בקניית מעבד חדש ומהיר יותר, או שיש אצלי איזשהו בעיה. תודה מראש!

HeavenlyB

New member
יש כמה דברים לבדוק

- אפשר להגדיל את ה BUFFER בהגדרות של כרטיס הקול (תלוי איזה כרטיס) - יש פלאגים מסויימים שהם מאוד כבדים. לא משנה כמה חזק המחשב. - הדרייבר הנכון מוגדר בקיובייס. - לפני מעבד, אפשר להרחיב את ה-RAM. הוא ישפיע הרבה יותר מהמעבד על כמות הפלאגים שתוכל לפתוח. - לוודא שאין תוכנות פתוחות ברקע. (כל תוכנות המסרים תופסות הרבה זכרון, אנטי וירוס וכו'). - לקנפג את המחשב לעבודה יותר יעילה באודיו.

kundara

New member
כן, המחשב שלך חלש

וה VST יותר כבדים (ובצדק) מה"כלים" של ריזון עם כמה זיכרון אתה עובד? זה גם חשוב. +כל מה שהבנלי אמר :)

DEEPSiLVER

New member
- - >

החסרתי כמה פרטים חשובים, אני עובד עם 512 RAM. DDR, וכרטיס הקול שבוא אני משתמש הוא ה-waveterminal 192M

HeadSpiN

New member
לעבודות אדיו ממולץ אינטל..

במיוחד קידוד אודיו וודיאו.. השאר AMD ואינטל כמעט אותו דבר רק AMD טיפלה יותר חזקים במשחקים.

למעלה