שאלה השיר the kids מופיע בthe marshell mathers lp?ולמה לעזאזל יש תדיסק הזה בשתי עטיפות שונות?
A anatoly New member 7/4/05 #1 שאלה השיר the kids מופיע בthe marshell mathers lp?ולמה לעזאזל יש תדיסק הזה בשתי עטיפות שונות?
B bLAck hALo New member 8/4/05 #3 בטח שכן..השיר כן באלבום MMLP ויש שתי עטיפות כי אם אני זוכרת נכון באחת מהם יש את החוברת עם הליריקס ואחת אין <?>.. לא זוכרת כבר..
בטח שכן..השיר כן באלבום MMLP ויש שתי עטיפות כי אם אני זוכרת נכון באחת מהם יש את החוברת עם הליריקס ואחת אין <?>.. לא זוכרת כבר..
G galileho New member 8/4/05 #10 לא הוא לא ../images/Emo70.gif אז איך אין לי אותו שמישו יסביר לי מה קורה פההה....
A angela12 New member 9/4/05 #12 גמלי אין אותו תמיד חשבתי שרימו אותי איכשהו...המוכר בצליל חולון באמת נראה נבלה
® ®NuLy® New member 8/4/05 #4 אני חושבת ש... זאת עם הבית זאת המהדורה הראשונה שיצאה {שיש בה ליקרס} וזאת עם העטיפה השנייה זאת המהדורה השנייה {בלי הליקרס} תקנו אותי אם אני טועה....
אני חושבת ש... זאת עם הבית זאת המהדורה הראשונה שיצאה {שיש בה ליקרס} וזאת עם העטיפה השנייה זאת המהדורה השנייה {בלי הליקרס} תקנו אותי אם אני טועה....
E Envenom New member 8/4/05 #5 The Kids לא נמצא בשום דיסק. אולי הוא יצא יחד עם איזשהו סינגל, אבל לא בתור חלק מ-LP כלשהו..
L Lil M New member 9/4/05 #13 יש לי מרשל מטארס אלפי מקורי יש שם רק קים... מה שכן..היה איזה אתר שאמר שלאמינם יש דיסק שלא התרפרסם שקוראים לו סלים שיידי EP זאתמרת שיש גם אל פי וגם אי פי אבל אנלא בטוחה...
יש לי מרשל מטארס אלפי מקורי יש שם רק קים... מה שכן..היה איזה אתר שאמר שלאמינם יש דיסק שלא התרפרסם שקוראים לו סלים שיידי EP זאתמרת שיש גם אל פי וגם אי פי אבל אנלא בטוחה...
® ®NuLy® New member 9/4/05 #14 רגע... אז מה גירסת הקלין ומה גירסת הדירטי ואיך אפשר להבדיל כי לי יש את kim