שאלה...

טושית18

New member
שאלה...

קרה לכן פעם שרציתן המון בחורים בבת אחת,אבל ממש המון,כמעט את כולם,אבל בעצם לא רציתן אף אחד? אני ממש רוצה את המגע והחום והכל...אבל לא רוצה כלום עם אף אחד-בו זמנית. מה עושים?

ToryMaster

New member
לא עושים

מחבקים את עצמך חזק חזק עד שתפרקי את שתי הכתפיים, ואמ... מחכים עד שנדע מה רוצים. ה"לא רצון" הזה, יחלחל לתוך הרצון, ויפגע בך.

את מכירה את המשל של האיש שצעק

"זאב זאב".. כולם קפצו אבל ברגע הנכון אף אחד לא בא לעזור. אולי אפשר ללמוד מזה מושר השכל מסויים. יכול להיות שאת רוצה קצת תשומת לב, או את מרגישה קצת בדידות ולכן רוצה מסביבך אנשים כדי לשפר את הרגשתך. אולם, יכול להיות שאת משדרת משהו אחד, ומתכוונת למשהו אחר, וכשתרצי באמת בקירבתו של מישהו מסויים מאותם "עדרים" שבאים אלייך, תצאי קצת קרחת מכאן ומכאן. יש תקופות ששווה להיות עם עצמך, קצת לבד, להקשיב לאני הפנימי שלך.
...פירס.

דנטל

New member
זה קורה לי כשאני חרמנית

אני דווקא כן רוצה אותם, אבל אם לא הייתי חרמנית אז חצי מהם לא הייתי רוצה. מה שיותר קורה לי בתקופה הזו של עכשיו שאני בקושי חרמנית זה שאני לא רוצה מישהו, בכלל לא חושבת על קטע איתו (בקושי חושבת על קטעים בגלל חוסר החרמנות, אז הגיוני) ואז הוא מציע לי משהו ואחרי זה יופיע לי בחלום כחול וכן יבוא לי עליו. הענין הוא שזה יעבור לי כל כך מהר שהסיכוי שיפגוש אותי שוב בזמן הזה שעדיין בא לי עליו הוא כמעט אפסי.

למעלה