שאלה

ב א ל ק י

New member
שאלה

יש לי שני גרסאות לדיסק greatest hits באחרון שקניתי לא מזמן יש יותר שירים lightning srikes one way streat live ועוד מישהו יכול לספר לי למה ומדוע? בדיסק הישן שיש לי רשימת השירים מסתימת אחרי השיר remember

AeroTom

New member
תשובה:

Greatest Hits הראשון יצא בשנת 1980 ויש בו 10 שירים. בשנת 1997 האלבום יצא שוב עם תוספות תחת השם-Greatest Hits 1973-1988 ששם יש 7 שירים נוספים ל-10 באלבום המקורי (כולל שוב את Sweet-E בגרסת 1991 ואת One Way בלייב מ-Mama Kin's והחמישה החדשים האחרים...)

בָלבָל

New member
נצל"ש - הייתי בטאואר רקורדס בכיכר

יש שם: בסדרת תפוז את אירוסמית' ב40 ש"ח (כרגיל) בובו ב90 שקל!...... O YEAH ב116 ש"ח. וזהו... סתם עידכון

AeroTom

New member
או במילים אחרות -

"עסקים כרגיל בטאוור רקורדס..."

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

תודה על העדכון!
בסדרת תפוז לא היה גם את Get Your Wings ואת Live! Bootleg?

בָלבָל

New member
ממ לא ראיתי אבל אולי לא חפשתי מספיק

היתה שם איזו אחת שזיי#@! את השכל למוכר וממש רציתי לברוח.... חחחחח אה וגם היו לי קניות שחיכו להכנס למקרר...

AeroTom

New member
שהיינו שם אחרי הסרט במפגש-

אז סידרתי שם כרגיל כמו בכל חנות את שלושת הדיסקים של סדרת תפוז ככה יפה אחד ליד השני על המדף שכולם יראו.הרסו את זה שוב? תמיד עושים לי את זה!!
כל פעם בכל חנות אני צריך לסדר את זה מחדש...

AeroTom

New member
תודה, זו עבודת קודש ../images/Emo45.gif

יש לי תיאוריה שלמה על הסידור של סדרת תפוז בחנויות.חוץ מזה שזו אובססיה שאני חייב לעשות בכל חנות מוזיקה,זה משהו שכנראה פועל: מישהו שמכיר רק את המוזיקה היותר חדשה של הלהקה מגיע או אפילו סתם עובר ליד הדיסקים של סדרת תפוז.כמובן שהוא יראה מיד את: Aerosmith GYW Bootleg כי הם מסודרים להפליא מקדימה גבוה ולא בתאים כפי שאני סידרתי מראש. ואז הוא יסתכל על השירים שם,הוא יראה כנראה את Dream On שהוא מכיר ויגיד 40 ש"ח,למה לא.שנות ה-70 זו אחלה תקופה,אפשר לבדוק את הדיסק. ואז הוא פתאום יראה שסדרת תפוז זה 3 דיסקים ב-100 ש"ח בלבד.הוא מגלה את זה,מסתכל על 2 הדיסקים האחרים,מחשב את המחרים שלהם לחוד,ואז אומר לעצמו "אם כבר יש פה בדיוק 3 דיסקים של הלהקה ועוד מונחים ליד השני אז למה שאני לא אנצל את המבצע הזה וכבר אקנה את שלושתם..." וככה מבלי לתכנן שום דבר הוא יוצא מהחנות עם 3 דיסקים נהדרים של הלהקה ומגלה את המוזיקה המופלאה. אני מכניס את זה לתת-מודע של אנשים והופך אותם בלי ידיעתם למעריצים של הלהקה... זו עבודת אומנות.

בָלבָל

New member
חח אחלה תיאוריה ../images/Emo13.gif

אגב תראה מה מצאתי.... ממש ממש ממש מפתה... לא מוצאת איפה הקטץ'... אולי אתה תמצא... רק 60$???? (לפני משלוח) אה ואגב אני מקשיבה עכשיו לדיסק השני של פנדורה

בָלבָל

New member
אני לא מוצאת...

רק שאולי הם ידחפו מחיר משלוח נגיד 40 דולר... ואם היתה לי ויזה, הייתי השנייה מזמינה את זה... השנייה! אבל אין לי ולא נעים לי להכניס מישהו אחר לבלאגן בהזמנה של זה (כי אני מריחה בעיות חחחח) אוף אוף אוף

Aeroguy

New member
זה לא קאטץ', זה פשוט...

יד שנייה. שם החנות Second Spin, ז"א "סיבוב שני".

בָלבָל

New member
חחח ב-דיוק באתי לכתוב את זה...

מצאתי בFAQ שלהם... we carry only used product

למעלה