שאלה

ענתד1א

New member
שאלה

קודם כל רציתי שוב לומר תודה על המילים החמות והעידוד זה עוזר יותר מכל דבר אחר. אני יודעת שבתסמונת טוראט יש עליות וירידות וגם בבעיות התנהגות, הגננת של בני רון התקשרה היום שיש לו ירידה משמעותית בהתנהגות(הוא בגן של החינוך המיוחד שמטפל במיוחד בילדים בעלי בעיות התנהגות רגשיות)רון לוקח רספרידל נוזלי 7 מ"ג ורטלין LA כחודש וחצי ובהתחלה הכל היה נהדר, למה זה לא ממשיך. לפעמים אתה בטוח שסוף סוף אתה עולה על הדרך ואז שוב יש בעיות ושוב צריך לבדוק וכל הזמן הזה את יודעת שבעצם הכי קשה בסיפור זה לילד וזה כואב,ושוב הילד הופך ל"שפן ניסיונות" מה כדאי ומה לנסות. זהו הייתי צריכה להוציא קיטור , אבל אשמח לקבל דעות. שיהיה לכם יום מקסים, ענת

ש ל י ק

New member
ענת../images/Emo24.gif

מאוד מבינה ללבך ... כך גם אני הרגשתי עד לפני חודשיים לערך שמתן קיבל טיפול תרופתי. אני יכולה לומר שכל מה שניתן לו גרם ליותר נזק מאשר לעזרה ממשית. נכון שיש סוגים ומינונים שונים אבל אני באופן אישי ובעקבות שיחות שלי עם הילד לגבי תחושותיו לא מתכוונת לרוץ ולתת לו כדור בזמן הקרוב. אתמול היינו בשניידר והאופטימיות של הילד בשיחה עם המאבחנת חיזקה את תחושותיי. מאחלת לך המון סבלנות ואורך רוח ושווה לך להתייעץ שוב עם הנוירולוג לגבי השינויים שחלים בילדך. שלי

ענת שלום../images/Emo24.gif

גם אצלנו יש עליות וירדות .יוכל 3 ימים טובים ואחר כך ימים קשים כמו שהיה אצלי בשבת רב עם כולם .לא יוכלתי לרואת אותו במצב הזה לקחתי את האוטו ונסעתי עם איתי ורד לשעה כדי שלא ילך מכות עם האחים שלו .חזרנו לחדר הפוך אבל הוא שקט ורוגע .למה עשית כך כי בא לי.עם בא לך אז בבקשה תסדר עם כל הווכוחים בסוף סדר .וחזר לעצמו .עד היום בצוהרים היה לא רגוע באי שקט בקשתי ממנו לאכול צוהרים וללכת לחדר להירגע .אחרי שלוש שעות הוא חזר לעצמו ונהיה חמוד .כך זה הטוראט יום אסל יום בצל.אין מנוחה כל היום צריך להיות עסוקים איתם וגם לכם זה לא קל כמו לנו הוא לעזור ולתת מעצמו אבל ברגע של כעס חבל על הזמן כולם סובלים מאחלת להם הצלחה וחיבוק
גדול

y a e l c 1

New member
היי ענת

תידעי שאנחנו נסינו את הS.L וזה עשה הפוך גרם לו לאי שקט ולא הצליח לעבוד בכלל בביה"ס עכשיו אנו לוקחים ריטלין רגיל ויש שיפור מאד לטובה. מקווה שיהיה לכם יותר טוב אחרי שתחליטו מה טוב לו אבל יש בעיה שכל אחד צריך לנסות ולראות מה טוב אין תרופת פלא אפילו להתקפי זעם של בני ןלא יאומן אבל האחיות כאן במרפאה אומרים שלא יכול להיות דבר כזה טוב נו מה הם כבר יודעים על טוראט. שיהיה לכם המשך טוב להת יעל מהדרום.

למעלה