שאלה?

anais18

New member
אני אשמח לשמוע

את הגיגייך בקשר לקיבוץ, אני לא חושבת שאת צריכה להיבהל מהחבר'ה הצעירים יותר פה

diet prozak

New member
אין צורך ללכת לשום מקום

גם אני נבהלתי קצת כשראיתי את הגילאים כאן, ואני עוד קרובה אליהם יחסית. אבל אני חושבת שיש כאן מקום לכולם - לכל הגילאים ולמה שהם מייצגים. ואני אישית אשמח שאנשים יותר מבוגרים יביאו את ניסיון החיים שלהם ואת הפרפקטיבה שיש להם לתוך השרשורים. נראה שזה רק יוסיף לכולנו. בקיצור, אני אשמח אם תישאר/י/ו..

MsUnderstood

New member
ווא,כרגע ראיתי את התגובה שלך..

הפורום כרגע דיי חדש,וחבל שבגלל כמה שירושרים או בגלל שמורן ואני בני 17 זה אומר שהרמה בפורום לא תיהיה טובה.. חבל שאת חושבת ככה,כי תאמינו או לא,גם לבני נוער הקיבוץ חשוב וגם בני נוער מאוד מעורבים בחיי הקיבוץ ובמה שקורה בקיבוצים כיום. חבל שלא תקחי חלק בפורום שלנו,ועוד יותר חבל שככה את מזלזלת בנו ובנוער כולו

יש אנשים מעל גיל 20 ,ראו בכרטיס

מה משנה הגיל ? הרי העיקר התרגיל , ומי אומר שגיל הוא סימן לבגרות ? יש אנשים שבגיל מופלג מפגינים נערות חשיבה מקורית ,הומור וחדות . אין לי בעייה שצעירים נבחרו בפורום להנהלה , אני חש שזה יביא בעיקר ברכה . אם צעיר בן 20 ,מפקד טנק ,או כיתה הוא יכול לנהל פורום ביד רמה . אני מתחייב לכתוב בחדווה וגיל כי לנהל דיאלוג עם בני כל הגילאים אני רגיל . לכל בני האדם ,אך גם לחברי קיבוץ , חשיבה מקורית וראש קל נחוץ . אפשר לדבר על לינה משותפת אף מבלי להגיע להסכמה גורפת. לדבר על חופשה לכל חברה וחבר וכך החשק להשאר בקיבוץ לא עובר , חופשה במימון כל החברים כי כך אפשר לעשות המון דברים . אני מזמין אתכם לכתוב ברצינות ,אך גם בנימה מבודחת , כי השילוב בינהם יגרום לרובנו קצת נחת .

תראה...

אין לי בעיה עם הגיל שלכם אבל מה לעשות לבני 20 + פחות יש מה לדבר עם בני 16... נכון שלכולם יש משהו משותף.. אבל עדין זה לא מספיק גם אם תסתכל במקומות אחרים לא רק בפורום הזה.. אתה תראה.. הפורום חמוד והשיחות שיש כאן פשוט זה לא מה שמושך את המבוגרים ואני מתכוונת מעל גיל 25

I Love Paige

New member
אמ.

לא קיבוצניק-אבל נתקלתי בהודעה ואני באמת מצטער. אני בן 15 ויש לי מספיק חברים שגדולים ממני בכמה וכמה שנים טובות. קרו דברים מעולם. נסי להתחבר, למה לשלול ישירות על סמך הגיל? אני בטוח שאת מכירה מספיק אנשים שמפגינים ילדותיות בגילאים ששואפים ל-30, אז למה שלא יהיו גם אנשים שמפגינים בגרות בגילאים ששואפים ל-20?

למעלה