שאלה..........

  • פותח הנושא EHEH
  • פורסם בתאריך

EHEH

New member
שאלה..........

לאחר ועדה רפואית נוספת העלו לבעלי את אחוזי הנכות שלו ל32 מ20, לצערי המצב מתדרדר.......וכמו כן הוא קיבל מתקן לרגל משהו נורא מבהיל. שאלותי הם: האם הגמול שהוא מקבל אמור לעלות בהתאם לעליה באחוזי הנכות והאם משרד הבטחון משתתף בקננית ביגוד כי עקב המכשיר הוא אינו יכול ללבוש שום מכנס שעד היום הוא לבש. תודה על עזרתכם.
 

בני1234

New member
מתקן מבהיל

אני מניח שמדובר בקפיץ המניע את כף הרגל בחזרה. לא צריך להבהל המתקן אינו נושך.......... לגבי מכנסיים אני לא יודע, אך אם מדובר במתקן כמו שתארתי מגיע גמול נעלים רפואה שלמה
 

עָנת

New member
ביגוד ותגמולים../images/Emo70.gif

EHEH שלום:
נכים בעלי תותבות ומכשירים מסוימים(חיצוניים,לא פלטינות וכדומה) שנקבעו על ידי אגף השיקום, או נכים משותקים בגפיהם התחתונות, זכאים למענק שנתי לביגוד. (רשימה מפורטת של המכשירים המזכים בדמי ביגוד ניתן לקבל במרפאות השיקום.) כל בעל שני מכשירים גדולים זכאי למענק מוגדל. אגף השיקום יקבע את שיעור המענק ואת מועד התשלום. מצרפת לך את הוראה 53.05 וכן את המאמר הזה בנדון.
כמובן שהתגמול אמור לעלות,במידה והאחוזים עולים מ20% ל32%
 
למעלה