שאלה?

קוסמו25

New member
שאלה?

אני מתחיל טיפול של כדורים קלונקס וציפרמיל מה ידוע לכם על התרופות מניסיון שלכם. תופעות לוואי האם זה עוזר תודה מראש?

ש ל י ק

New member
קוסומו לא מכירה...

מאחלת לך הצלחה בטיפול. הסתדר לך עם הצבא?

קוסמו25

New member
שלום שליק

בינתיים אני צריך לשלוח להם את כל האישורים של הטיפול שאתמול הייתי אצל הפסיכיאטר .וגם ששבוע הבא יש לי תור אצל דוקטור אנקה בחולון ונראה מה יהיה מקווה שבסוף יבינו אותי(תודה ששאלת) אפשר שאלה_ פעם ראשונה שלי אתמול בטיפול הפסיכיאטר עשה אצלי רושם לא טוב או שככה כולם הוא בקושי דיבר איתי שאל אותי כמה שאלות וסיפרתי לו עלי הוא רשם הוא אמר גם שעדיף לפנות לנוירולוג מומחה אמרתי ששבוע הבא יש לי תור .לא יודע חשבתי שהם מדברים מסבירים מעודדים לא רק רושמימ תרופה האם זה ככה בדרך כלל אצל הפסיכיאטרים.ןעוד החכתי באופן פרטי שילמיתי 250 שקל. תודה מראש ..?

קוסומו שלום,

אני חושב שצריכים ללכת לפסכיאטר המבין בתסמונת הזו. כי ברגע שלא מבינים בה אז חבל על הזמן ועל הכסף!!! עצתי היא שתדבר עם שביק(בת שבע גרניט) יו"ר הארגון והיא תכוון אותך לאנשים הנכונים. משה

ש ל י ק

New member
היי קוסמו

קודם כל בהצלחה! איני יודעת מה לאמר לגבי הרופא. קיבלת המלצה מבת-שבע לגביו? מנסיון גם שנוירולוגית מצויינת ראתה את בני ורשמה לו תרופה לא נתתי לו מיד אלה הלכתי לקבל חוו"ד נוספת.מאחלת לך הצלחה עם ד"ר אנקה

לקחתי בעבר קלונקס וציפרמיל

כי קלונקס אני לומדת כבר 7 וחצי שנים ונתנו לי את זה עקב חרדות כיום אני יכולה להגדיר את עצמי כמכורה לקלונקס. ציפרמיל קיבלתי בשביל הפחתת עוצמת הטיקים לפני כשלוש שנים. כמו כל כדור לי הם לא עזרוף אך זכורנו גם שלא היו לי תופעות לואיי ממליצה לך לנסות ציפרמיל וקלונקס? לא ממש לגעת לא להתמכר אבל לשיקולך בהצלחה אח שלנו .

למעלה