I idanem New member 26/3/05 #33 טוב.. צודקת, ואין למה להמשיך להתווכח על זה..כי כל דוגמא שאני אתן תוכלי להשוות אותצה למשהו אחר, אז כן-אני גנב..ואני לא מרגיש רע עם זה, את לא חייבת לגנוב-ואני מעריך אותך על זה..
טוב.. צודקת, ואין למה להמשיך להתווכח על זה..כי כל דוגמא שאני אתן תוכלי להשוות אותצה למשהו אחר, אז כן-אני גנב..ואני לא מרגיש רע עם זה, את לא חייבת לגנוב-ואני מעריך אותך על זה..
F funky crime 1989 New member 25/3/05 #30 היא בסך הכל הביעה את דעתה... הפכתן את זה לקצת יותר ממה שזה היה אמור להיות לא?
I idanem New member 26/3/05 #34 תריבי איתי! תריבי איתי! חחח, לא סתם.. למה את כבר לא נכנסת לאייסי מאי?
F funky crime 1989 New member 26/3/05 #35 כי אני לא בבית כל כך אני כבר איזה שבוע אצל חברה שלי..מחר אני חוזרת....
D dafnaleh New member 27/3/05 #37 לא תקפנו אותה, אני בטוחה ומשוכנעת שאין לה כל כוונה רעה, הבעיה היחידה היא שאנשים לא מבינים עד כמה זה חמור, בגלל שהורדת שירים היא כל כך common
לא תקפנו אותה, אני בטוחה ומשוכנעת שאין לה כל כוונה רעה, הבעיה היחידה היא שאנשים לא מבינים עד כמה זה חמור, בגלל שהורדת שירים היא כל כך common
O othersider New member 24/3/05 #11 אני אף פעם לא הורדתי או מורידה מקאזה או מהתוכנות האלה. לא יודעת, מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה שירים וכל זה. מצד שני...איך אפשר להוריד?!
אני אף פעם לא הורדתי או מורידה מקאזה או מהתוכנות האלה. לא יודעת, מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה שירים וכל זה. מצד שני...איך אפשר להוריד?!
R Rusty Cage New member 26/3/05 #36 טחחח בדיוק לפני כמה ימים היה לי דיון עם כמה חבר'ה בפורום רוק על הנושא הזה... אם זה מעניין פה מישהו חחח=)
טחחח בדיוק לפני כמה ימים היה לי דיון עם כמה חבר'ה בפורום רוק על הנושא הזה... אם זה מעניין פה מישהו חחח=)
stas51 New member 24/3/05 #16 תסתכלי... זיכוי אחד למאה שמישהו כאן יתפוס את KNOCK ME DOWN חוץ מזה, "קליפים" לא מוכרים בחנויות, כך שלא נראה לי שכשמישהו מוריד קליפ מהאינטרנט האומן מפסיד...
תסתכלי... זיכוי אחד למאה שמישהו כאן יתפוס את KNOCK ME DOWN חוץ מזה, "קליפים" לא מוכרים בחנויות, כך שלא נראה לי שכשמישהו מוריד קליפ מהאינטרנט האומן מפסיד...
M michaelblum New member 24/3/05 #19 הקליפ אם אני לא טועה נמצא באתר של MTV או VH1 באגף של הפפרס, כך אפשר לראות אותו בצורה חוקית...