שאלה..

moranr5

New member
שאלה..

מי מפה יוצא לכנס משצי"ם ארצי פסח תשס"ה:בסימן"אהבה לטבע" ב17-18/4/05 בפארק אשכול שבנגב המערבי..?? אני הצלחתי לשכנע את אימא שלי שתסכים...יייייישששששששששששש נראה לי הולך להיות ממש כיף..פעם ראשונה שלייי.. ניסתי לצרף קישור למידע נוסף על הכנס אבל זה לא נותן לי..בכל מקרה מי שמעוניין במידע נוסף..שיכנס לאייסי שלי ואני ישלח לו.. לילה מקסים לכולםם

moranr5

New member
הנה מידע נוסף..

לכבוד: - רכזי של"ח וידה"א /רכזי אשכולות מש"צים - מש"צ מחוז חיפה שלום רב, הנדון: כנס משצי"ם ארצי פסח תשס"ה, בסימן: "אהבה לטבע" כמסורת תחום של"ח וידה"א אנו נקיים גם השנה את כנס המשצי"ם הארצי, שיעמוד בסימן "אהבה לטבע", בוו ניישם את מכלול מיומנויות השדה, ונעצים ערכים בתחום הלאום, החברה וידיעת הארץ. הכנס ימשך יומיים - מיום ראשון ח' בניסן ועד יום שני ט' בניסן תשס"ה (17-18/4/05), בפארק אשכול שבנגב המערבי. מטרות הכנס: • הכרות עם חבל ארץ חדש. • יישום מיומנויות של"ח וידה"א- העצמה מיומנויות השדה, בישולי שדה, מיומנויות הדרכה, ארגון ומנהלה. • מפגש בין המש"צים לבין "פרחי המש"צים" בדרך להסמכתם בקיץ הקרוב. • שלב נוסף בתהליך מיון "פרחי המש"צים" בדרך להסמכתם בקיץ הקרוב (היעדרות של פרח מש"צים מהכנס תפגע בסיכוייו/ה להשתתף בסמינר ההסמכה בקיץ הקרוב). • טכס הערכה והוקרה למש"צים מצטיינים. תוכנית הכנס: היום הראשון: שמורת הטבע בחולות ניצנים/ משואה ותל גודד, פארק אשכול: הקמת מחנה, התארגנות לבישולי שדה, פעילות חברתית ולינה בפארק אשכול (תתיכן עצרת מרכזית בערב הראשון?!). היום השני : השכמה, מסדר בוקר + הנפת הדגל, ארוחת בוקר, יציאה למסלול נחל הבשור, סיור בנתיבות והתכנסות לעצרת מרכזית בשדרות (בהנחה שלא התקיימה בערב הראשון?!) והתארגנות לחזרה הביתה (במידה והעצרת תתקיים ביום השני- חזרה משוערת הביתה היא 23.30, אחרת החזרה תהיה מוקדמת יותר). עלות הכנס: עלות הכנס למשתתף 150 ₪ ( 120 ₪ עבור הסעה, לינה, אבטחה, חובשים, עצרת מרכזית + 30 ₪ עבור כלכלה :ארוחות ערב, בוקר, צהריים וארוחה ארוזה, על בסיס בישול עצמי). את הסכום הנ"ל יש לרשום בהמחאה לפקודת "עח"מ דרום" ולהעבירה לרכז השל"ח ו/או לרכז פרחי המש"צים בביה"ס, בצירוף ספח ה השתתפות לא יאוחר מהתאריך 1.4.05 ניתן לשלם את הסכום בשני תשלומים לתאריכים: תשלום ראשון לתאריך 1.4.05, ותשלום שני לתאריך 1.5.05. ביטחון ובטיחות: הכנס הוא באישור הלשכה לתיאום טיולים, המשטרה והצבא. את הכנס ילוו מאבטחים, מגישי עזרה ראשונה וחובשים בהתאם לתנאי האישור ונוהלי משרד החינוך כפי שמופיעים בחוזר מנכ"ל "טיולים במערכת החינוך" וחוזרים נלווים אחרים. ציוד והתארגנות: יש להצטייד בשק שינה, אוהל מוכן (הקמת אוהל רק בחוליות ולא בבודדים!), בגדים להחלפה, כלי רחצה, סווצ'ר, כנ"מ (כובע, נעליים, מים ). מזון – יש לדאוג למזון ליום הראשון (ארוחות בוקר וצהריים) והחל מהערב של היום הראשון כל המחוז יתארגן לבישול עצמי. יש להצטייד בכרטיס מגנטי של קופ"ח. מומלץ להגיע עם כלי נגינה, מצלמה, פנס כיס (באחריות המשתתפים!).

f o x g i r l

New member
זה לא בסימן הזדהות עם תושבי

שדרת והסביבה השנה?
..ככה כתוב בחוזר שקיבלתי..

לאושית

New member
....

כן מאמי אני גם יוצאת ביום ראשון הקרוב
יושנים באוהלים יהיה כיףףף

למעלה