שאלה איפה אני משיגה לו"זים של קווי אוטובוס עירוניים? חיפשתי באתר של אגד ויש רק של בינעירוניים.
S Shani5 New member 17/3/05 #1 שאלה איפה אני משיגה לו"זים של קווי אוטובוס עירוניים? חיפשתי באתר של אגד ויש רק של בינעירוניים.
T The source of pain New member 17/3/05 #5 אם את יודעת את מספר הקו ../images/Emo110.gif אפשר גם באתר של אגד... יש לך כרטיסיות כאלו למעלה, ותבחרי ב"קו", וזה נותן לך את המידע... אם את לא מצליחה, תרשמי פה את מספר הקו אני אמצא לך
אם את יודעת את מספר הקו ../images/Emo110.gif אפשר גם באתר של אגד... יש לך כרטיסיות כאלו למעלה, ותבחרי ב"קו", וזה נותן לך את המידע... אם את לא מצליחה, תרשמי פה את מספר הקו אני אמצא לך
ב בעעעעעעעעעע New member 18/3/05 #6 בדרך כלל יש אוטובוס כל 15 דקות ובערב כל 20 דקות חצי שעה ואחרון בדרך כלל ב12 וחצי
מ מיכלוש האדומה New member 18/3/05 #7 מצטרפת לשירשור ושואלת שאלה יום שישי הבא יהיו אוטובוסים לירושלים? כי יכול להיות שלא תיהיה תחבורה ציבורית בגלל שזה פורים (?) או שאני טועה?
מצטרפת לשירשור ושואלת שאלה יום שישי הבא יהיו אוטובוסים לירושלים? כי יכול להיות שלא תיהיה תחבורה ציבורית בגלל שזה פורים (?) או שאני טועה?