שאלה

El Caballo

New member
שאלה

מה היה גורם לכם לשמוע שירים של יוצר ישראלי שלא שמעתם עליו?

MC SammY

New member
אממ

שהמסרים שלו ידברו אליי, שאני אוכל להתחבר אליהם. אתה יודע, ככה כולם מתחילים.

FunkyGiraffe

New member
אל תכלילי כפרה..

אני שומע מוזיקה לרוב כי אני מתחבר לז'אנר המוזיקלי שמסביבה ולא למסר שלה.. למשל עם סאבלימינל אני 90 אחוז מהמקרים לא מסכים עם הדעה שלו, לפעמים זה מגיע למצב שאני אפילו לא מוכן להכיר בקיומה.... אבל איזה ראפר הוא.. זה פשוט תענוג לשמוע אותו זורם! גם עם הדג נחש אני לא תמיד מסכים אבל אני חולה על המוזיקה שהם עושים

MC SammY

New member
כפרע

לא הכללתי. הוא שאל את דעת כל אחד וזו היא דעתי. לא אמרתי שאת כל המוזיקה שלי אני שומעת -רק- בגלל המסרים, אבל בשביל להתחיל לשמוע אומן חדש, אני קודם צריכה לשמוע איזשהו שיר *או* מסר שידבר אליי. מנגינה זה חלק חשוב, אבל מנגינה בלי מילים לא שווה הרבה.

El Caballo

New member
מחדד

אני אחדד את השאלה... מה היה גורם לכם להאזין ברצינות לשיר.. עצם היותו ברדיו/ MTV וכו' המלצה של חבר כלשהו ביקורת שקראתם תחשבו על האומן האחרון שיצא לכם להכיר ולמה/איך הכרתם אותו

El Caballo

New member
מחדד

אני אחדד את השאלה... מה היה גורם לכם להאזין ברצינות לשיר.. עצם היותו ברדיו/ MTV וכו' המלצה של חבר כלשהו ביקורת שקראתם תחשבו על האומן האחרון שיצא לכם להכיר ולמה/איך הכרתם אותו

FunkyGiraffe

New member
אבל אמרת שככה -כולם- מתחילים...

ואם התכוונת למה שהגבת לי - אני חוזר בי

Shani276

New member
עידו,לך תתברזל!

כולה יצא לה "כולם",אז תאכל אותה עכשיו? ואני..אמממ..אם הייתי שומעת שזה מעניין,שזה סגנון המוסיקה שאני אוהבת,אני חושבת שזה יהיה שווה בדיקה,למה לא.

FunkyGiraffe

New member
שני, לכי ת@#$!!#$!*(*)$!@#%*(@#$!#*

לכי תכיני לי תשיעורים במתמטיקה קוסהומוק

ממ..אני תמיד מתחילה לאהוב אומנים

אחרי שאני רואה אותם בהופעה... ככה זה התחיל עם השוטים ומוש ותומר יוסף וראס דניאל..בטח יש עוד... או שסתם יוצא שאני שומעת את איזה חבר ומתלהבת.. וזהו:)

El Caballo

New member
אז...

את אומרת שרק אם את רואה את היוצר בהופעה את תאזיני לו?

למעלה