שאלה

שאלה

אתם לא חושבים שצריך גם לארגן מלחמת כריות ענקית בירושלים? זה דווקא יכול להיות נחמד ויכול להצליח. כי חשבתי להפיץ את זה (כמו שעשה הילד הג'ינג'י על וועדת דוברת וגרם לכך ש1,000 תלמידים לא הגיעו לביצפר - והכל בזכות האינטרנט) באינטרנט, ככה זה באמת ייקרה אם עוד אנשים יצטרפו אלי. חסרים המון אירועים כפים בירושלים, אז אם האירועים האלה לא קורים אז למה לא לגרום לקרות? מה שנקרא "אם ההר לא בא אל מוחמד אז מוחמד יבוא אל ההר"!!! מי איתי?!!!!!! אגב אני רצינית!!!!!!!!!!!!

gloom

New member
לא, באמת צריך אישור../images/Emo66.gif

נדמה לי שיש טווח מסויים של אנשים שמהם צריטך לקבל אישור.... מקוום טוב- כיכר ציון....

כל כך היה בא לי מלחמת כריות....

אז החלטנו לארגן אחת ביום ראשון בבוקר בבי"ס שלי... אין ספק שמלחמת כריות היא פשוט ההמצאה הכי גאונית אחרי הטוסטר! בכל אופן, אם מישהו ידאג לארגן מלחמת כריות המונית בירושלים- זה יהיה ממש ענק!! דרך אגב, לגבי האישורים- גם למלחמה בתל-אביב לא היה אישור, אבל המשטרה החליטה שזה יהיה טיפשי למדי לשלוח שוטרים להשתלט על אנשים מופרעים שאוחזים בכריות ומעיפים אותן לכל עבר... אם כי זה היה יכול להיות משעשע לראות שוטרים חוטפים כריות בפנים..... שבת שלום לכולם!!

תגובה

אני ועוד כמה אנשים מארגנים רק תעבירו את זה הלאה: ב16.3.05 מלחמת כריות בגן העצמאות בשעה 20:00 תביאו כריות ותבואו עם הרבה מצב רוח טוב!!!! תעבירו לרשימה שלכם

royalblue88

New member
אממ בעיה

גן העצמאות זה לא מקום טוב... הוא חשוך, אין בו הרבה אנשים בלילה, ואם יש הם מאוד מוזרים... עדיף כיכר ציון מקום שבו יש הרבה אנשים שיכולים לגלות עניין במלחמה...

אי אפשר

כבר אנשים העבירו את זה באייסי. כן עוד אנשים הצטרפו אלי אבל לא הרבה אז כבר קבענו ולא נדחה את זה. וחוץ מזה אם יהיו הרבה אנשים לא תיהיה בעיה של אנשים מוזרים. ואגב כבר הרבה אנשים מודעים לזה. וזה אכן התקיים כמו שציינתי קודם לכן - כולם מוזמנים!!!!!!!!

למעלה