שאלה האם יש מקום שאוכל למצוא בו כמה פסוקים קיימים בספר בראשית/שמות/ויקרא וכו'? תודה.
B beny New member 11/3/05 #1 שאלה האם יש מקום שאוכל למצוא בו כמה פסוקים קיימים בספר בראשית/שמות/ויקרא וכו'? תודה.
A asaf2000 New member 13/3/05 #6 מה עוזר החיפוש? הוא ביקש כמה פסוקים יש בכל חומש סה"כ...אי אפשר לראות את זה שם. אם אפשר תגיד בדיוק איך. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף אתר שכותב כמה פסוקים יש בכל ספר.
מה עוזר החיפוש? הוא ביקש כמה פסוקים יש בכל חומש סה"כ...אי אפשר לראות את זה שם. אם אפשר תגיד בדיוק איך. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף אתר שכותב כמה פסוקים יש בכל ספר.
D D BOOK New member 13/3/05 #7 חשבתי שהוא התכוון לכמה פסוקים ספציפים ,שהוא רוצה לדעת היכן הם. אם הוא התכוון לכמות הפסוקים שיש בכל חומש ,לא נראה לי שיש את זה ברשת ,יש את זה בתוכנות מסוימות.
חשבתי שהוא התכוון לכמה פסוקים ספציפים ,שהוא רוצה לדעת היכן הם. אם הוא התכוון לכמות הפסוקים שיש בכל חומש ,לא נראה לי שיש את זה ברשת ,יש את זה בתוכנות מסוימות.
L loters New member 13/3/05 #8 אני חושב שבסוף אני חושב שבסוף כל חומש יש את מס' הפרקים וכן הפסוקים. היכן שכתוב "וסימנך" וכו'. עיי"ש