שאלה שאלה איך אפשר להגיע מהתחנה המרכזית בת"א לרחוב הברזל 3 שכונת רמת החייל[בת"א]?
S spider kisser New member 31/3/04 #1 שאלה שאלה איך אפשר להגיע מהתחנה המרכזית בת"א לרחוב הברזל 3 שכונת רמת החייל[בת"א]?
D danielhope New member 31/3/04 #2 קו 28 נכתב ע"י spider kisser: שאלה איך אפשר להגיע מהתחנה המרכזית בת"א לרחוב הברזל 3 שכונת רמת החייל[בת"א]? לחץ כדי להרחיב... קו 28 אבל הוא כל 45 דקות, רצוי לראות לו"ז באתר של דן..
קו 28 נכתב ע"י spider kisser: שאלה איך אפשר להגיע מהתחנה המרכזית בת"א לרחוב הברזל 3 שכונת רמת החייל[בת"א]? לחץ כדי להרחיב... קו 28 אבל הוא כל 45 דקות, רצוי לראות לו"ז באתר של דן..
א איליה. New member 31/3/04 #3 שאלה מתוך סקרנות: ../images/Emo3.gif מה יש ברח' נכתב ע"י spider kisser: שאלה איך אפשר להגיע מהתחנה המרכזית בת"א לרחוב הברזל 3 שכונת רמת החייל[בת"א]? לחץ כדי להרחיב... שאלה מתוך סקרנות: מה יש ברח' הברזל ששואלים עליו לעתים כל כך קרובות?
שאלה מתוך סקרנות: ../images/Emo3.gif מה יש ברח' נכתב ע"י spider kisser: שאלה איך אפשר להגיע מהתחנה המרכזית בת"א לרחוב הברזל 3 שכונת רמת החייל[בת"א]? לחץ כדי להרחיב... שאלה מתוך סקרנות: מה יש ברח' הברזל ששואלים עליו לעתים כל כך קרובות?
ד ד י ן ת ו מ א ס New member 31/3/04 #4 אולפני מימד, בהם מצולמים בין השאר נכתב ע"י איליה.: שאלה מתוך סקרנות: מה יש ברח' הברזל ששואלים עליו לעתים כל כך קרובות? לחץ כדי להרחיב... אולפני מימד, בהם מצולמים בין השאר רק בישראל (לשעבר), ארץ נהדרת, ועוד רבים אחרים וטובים. יצא לי העונג להיות שם פעמיים בצילומים לתוכניות...
אולפני מימד, בהם מצולמים בין השאר נכתב ע"י איליה.: שאלה מתוך סקרנות: מה יש ברח' הברזל ששואלים עליו לעתים כל כך קרובות? לחץ כדי להרחיב... אולפני מימד, בהם מצולמים בין השאר רק בישראל (לשעבר), ארץ נהדרת, ועוד רבים אחרים וטובים. יצא לי העונג להיות שם פעמיים בצילומים לתוכניות...
א אָלוֹנָה New member 1/4/04 #5 יש שם גם הרבה מפעלי הי טק נכתב ע"י ד י ן ת ו מ א ס: אולפני מימד, בהם מצולמים בין השאר רק בישראל (לשעבר), ארץ נהדרת, ועוד רבים אחרים וטובים. יצא לי העונג להיות שם פעמיים בצילומים לתוכניות... לחץ כדי להרחיב... יש שם גם הרבה מפעלי הי טק זה נקרא קרית עתידים.
יש שם גם הרבה מפעלי הי טק נכתב ע"י ד י ן ת ו מ א ס: אולפני מימד, בהם מצולמים בין השאר רק בישראל (לשעבר), ארץ נהדרת, ועוד רבים אחרים וטובים. יצא לי העונג להיות שם פעמיים בצילומים לתוכניות... לחץ כדי להרחיב... יש שם גם הרבה מפעלי הי טק זה נקרא קרית עתידים.
א אוהד11 New member 1/4/04 #6 וגם הרבה מסעדות, חלקן פתוחות בשבת נכתב ע"י אָלוֹנָה: יש שם גם הרבה מפעלי הי טק זה נקרא קרית עתידים. לחץ כדי להרחיב... וגם הרבה מסעדות, חלקן פתוחות בשבת כמו "מאזטים" ו- "טוק טוק" - הן מומלצות (למי שאינו מקפיד על כשרות).
וגם הרבה מסעדות, חלקן פתוחות בשבת נכתב ע"י אָלוֹנָה: יש שם גם הרבה מפעלי הי טק זה נקרא קרית עתידים. לחץ כדי להרחיב... וגם הרבה מסעדות, חלקן פתוחות בשבת כמו "מאזטים" ו- "טוק טוק" - הן מומלצות (למי שאינו מקפיד על כשרות).
R ronatd New member 1/4/04 #7 לא רחוק משם נכתב ע"י אוהד11: וגם הרבה מסעדות, חלקן פתוחות בשבת כמו "מאזטים" ו- "טוק טוק" - הן מומלצות (למי שאינו מקפיד על כשרות). לחץ כדי להרחיב... לא רחוק משם לא רחוק משם ברחוב ראול ולנברג יש את Spa2b שהוא אחלה מקום, רק קצת יקר.
לא רחוק משם נכתב ע"י אוהד11: וגם הרבה מסעדות, חלקן פתוחות בשבת כמו "מאזטים" ו- "טוק טוק" - הן מומלצות (למי שאינו מקפיד על כשרות). לחץ כדי להרחיב... לא רחוק משם לא רחוק משם ברחוב ראול ולנברג יש את Spa2b שהוא אחלה מקום, רק קצת יקר.