שאלה

only tita

New member
שאלה

בספשל בארדוק וג'יטה ילד קטן ואומרים שם שהוא הניצול היחיד (חוץ מגוקו כמובן שעליו הם לא יודעים) אז איך הוא ורדיץ ונפה תוקפים את כדור הארץ ווג'יטה כבר מבוגר שם גם ראדיץ ונפה ניצלו???

only tita

New member
אני יודע אבל כוכב וג'יטה נהרס

שוגיטה עוד היה קטן אז איך נפה ורדיץ יו איתו שהוא היה גדול (בספשל בארדוק אומרים לוגיטה שהוא הניצול היחיד !

gokussj2

New member
מה קשור שהוא היה קטן

הוא יצא הרי למשימה בכוכב אחר , הלכו איתו נאפה וראדיץ גם כן למשימה הזאת , מה לא מובן

only tita

New member
עכשיו זה נראה יותר הגיוני

אבל איך אתה יכול לדעת את זה לא אומרים את זה בספשל

gokussj2

New member
לא צריך להגיד את זה

הרי מה שנכון זה מה שהתכוון יוצר הסידרה ואתה כבר יכול להבין למה הוא התכוון , אם שלושתם חיים זה אומר ששלושתם היו מחוץ לכוכב באותו זמן סביר להניח שהם גם היו ביחד. נאפה ליווה תמיד את וג'יטה לכל מקום וראדיץ אז גם כן היה ילד אני מניח שהוא לא הלך לבד.

URNFS

New member
בספיישל ברדוק

בגרסא האנגלית של הסרט אומרים בסוף לוג'יטה שהוא הניצול היחיד.בגרסא היפנית זה שמתקשר אליו זה בעצם נפה עצמו והוא לא אומר בשום שלב שהם הניצולים היחידים.

gokussj2

New member
הגיוני

מה הוא אומר לו? שהכוכב עשה בום? והגיוני גם שהוא לא יגיד לו שהם היחידים , הרי הסאיינים שלחו חלליות עם תינוקות במשך שנים על גבי שנים לכל מיני כוכבים ביקום. כשוג'יטה נזכר שהוא היה עם אבא שלו בחללית אז רואים שהם מסתכלים על מלא חלליות שנשלחות...

gokussj2

New member
איזה עצבים

כל יום אני נתקל באנשים מפגרים , היום מישהו שרואה ארתור צחק עלי שאני אוהב דרגון בו לזי

Angeldust1

New member
יש לי חבר שראה פעם

ביבלייד וצחק עלי שאני רואה דרגון בול זי...

Angeldust1

New member
לא... ארתור זה עוד בסדר זה נחמד

אבל ביבלייד????? בעעעעעעעעעעעע

URNFS

New member
לא זוכר כלכך

זה היה משהו כמו "וג'יטה-סאמה,הכוכב שלנו התפוצץ -אז? -אז..." .משהו כזה... אני אביא תמונות מסך אם אני אמצא את זה.

URNFS

New member
הנה,השקעתי בשבילכם

סרטון. הוא אפילו אומר שנותרו סיאנים אחרים.רגעים כאלה גורמים לי להתרחק מדיבובים משניים.

gokussj2

New member
תודה

חבל רק שהקול שלו כזה רגיל בתור ילד , לפחות בדיבוב לאנגלית הוא יצא ילד מניאק כמו שצריך... אני רואה אבל שמראים קטע שלא היה בגירסה באנגלית מראים יותר מהסביבה שהוא נמצא בה אם אני לא טועה זה תושבי הכוכב שעומדים לתקוף אותו.

gokussj2

New member
אגב

בגירסה האנגלית הוא אומר לוג'יטה שהוא הניצול היחידי שידוע עליו כלומר הוא היחידי שהם בטוחים שהוא ניצל אבל כמובן שמה שהם יודעים לא בהכרח נכון לגמרי.

למעלה