שאלה

HeavenlyB

New member
הא?

אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון? מה בדיוק אתה מנסה לעשות?

פיצולים

New member
אז ככה

אני רוצה להקליט דרך מיקרופון לעשות שירים שכתבתי והכל בלה בלה אבל שאני מקיט זה נשמע כמו שני דברים ממש לא קשורים אחד לשני הקול והמוזיקה עצמה איך אני מתאם בינהם?

moshikobahar

New member
או שהכרטיס שלך לא מיועד

להקלטות ואז העקבה שלך תיהיה גבוהה..כלומר עד שמגיע הסאונד לכרטיס והזמן שלוקח לו לפענח אותו לאותות דיגיטליים.. ואז את הקול שלך אתה שומע באיחור.. או שלא הקלטת עם מטרונום.. ד"א לכל ערוץ בקיובייס יש לך בצד סימן של שעון נראה לי ששם אתה קובע באיזה דיליי זה יהיה..

פיצולים

New member
זה לא זה אני פשוט לא יודע

איך לחבר בינהם זה לא שיש לזה דיליי או משהו כזה שומעים אותם ביחד אבל הם נשמעים כאילו שומעים שני שירים יחד ואחד לא קשור לשני

HeavenlyB

New member
אתה יכול להעלות דוגמא?

תעלה קובל מיקס של שני הערוצים או יותר ל www.yousendit.com כדי שנוכל לשמוע ולהבין בדיוק במה מדובר.

פיצולים

New member
תגידו יש מישהו

שגר בת"א אולי ויוכל לבוא אלי להסביר לי? או אני אליו במקרה?

TidalStudios

New member
הרמוניקה

שמע, אם אני מבין נכון אז הבעיה שלך היא לא שהקצב של השירה לא יושב על הקצב של המוזיקה, אלא שהשירה לא ממש מתאימה לכל האטמוספירה (או איך שלא תקרא לזה) של שאר המוסיקה. או במילים אחרות, נשמע כאילו הקלטת מישהו שר ברחוב וחיברת לו טראק לא קשור. אני מכיר את הבעיה, כולם מכירים. אבל הפיתרון קצת יותר מורכב... נסה לצור איתי קשר ב ICQ אני מוצף בעבודה אבל אני ינסה להשחיל אותך ככה בין השמשות. [email protected] [email protected] [email protected] ICQ: 306-243-271 יהיה בסדר אל תדאג.

למעלה