שאלה

שאלה

היי לכולם!! לאחרונה אמא שלי התחילה להתעניין בפנג שואי ואמרו לה שתמונות עם נשים בודדות ופרפרים על הקיר מביא לבדידות.האם זה נכון?אמא שלי פוחדת שאולי בגלל התמונות של נשים בודדות ופרפרים שעל הקיר שלי,זה מה שתורם לי שאני עדיין לבד. היא רוצה להוריד את הפרפרים מהקיר והבעיה שאלו מדבקות זוהרות בחושך שנתלו לפני כמה שנים טובות.איך אפשר להוריד אותם? וזה עיצוב בחדר אני צריכה כדי שתכנס לי קצת שמחה לחיי ולא אהיה לבד יותר?

בוקר טוב אלת שמים

בת כמה את? האם את מוכנה לוותר על הפרפרים ותמונות הנשים הבודדות? מה מצבך הכלכלי/אישי/בריאותי? האם את עובדת/לומדת/מתפרנסת באופן עצמאי? האם אין שמחה בחייך? לגבי ה"איך" אפשר להוריד את המדבקות, פני לפורומים מקצועיים שעוסקים בדברים כגון אלה...

בוקר אור

אני בת 23.5 ואני סטודנטית במשרה מלאה, אני לא יכולה להגדיר את עצמי מאושרת, אבל משתדלת להיות. אילו פורמים עוסקים בדברים אלו?

טוב, אז אנחנו נשוחח עוד

המתיני לי בסבלנות... חייבת לזוז עכשיו שיהיה לך יום נהדר הפורום שעוסקים בחומרים שמורידים מדבקות וכו' הם הפורומים שעוסקים בעיצוב/עבודות יד/עשה במו ידיך וכו'.

בוקר טוב אלת שמיים

ההנחה הבסיסית היא שכל מה שנמצא סביבינו משפיע עלינו כך שנביא יותר תמונות של אנשים בודדים/מסכנים/עניים/עצובים, אפילו אם אלה יצירות אומנות ברמה מאוד גבוהה... כך הם ישפיעו עלינו מבחינת המצב רוח, הרגשה, תחושה, חשיבה. מכאן, שמה האמא שלך אמרה, נכון. ממליצה להביא תמונות שמחות, נעימות ומציאותיות, לא של פרפרים... טוב, אולי שניים כסמל לזוגיות למרות שלא הייתי רוצה סמלים של חיות/חרקים לזוגיות. לגבי העננין הטכני של הורדת המדבקות/דבק, פני לפורומים המקצועיים שעוסקים בכך. יום טוב

צהריים טובים אביבה

פניתי כבר לפורומים המקצועיים ואני מתכננת בזמן הקרוב ,בהחלט, לשנות את עיצוב החדר מבחינת התמונות.כי לצבוע אין לי זמן מכיוון שאני סטודנטית ויש לי מלא לחץ של עבודות עליי. אגב,איזה צבע עדיף לצבוע בחדר בבית,שבו אני גם לומדת וגם ישנה? שאלה נוספת האם ישנה חשיבות לפסלים שמצויים אצלי בחדר? אילו פסלים כדאי לשים בשביל הרגשה חיובית וגם בשביל החשיבה? בתודה ויום טוב. "אלה"

מיקום זה כיוונים על פי מפת הרוחות

צפון דרום מזרח מערב... "בפנים" לא אומר לי כלום. העלי שירטוט כדי שאוכל להתבונן על מה מדובר יום יפה

אבל בשבילי זה חשוב כדי

לדעת אם החדר שלי נמצא בדרום הביץ או בצפון כדי לענות לך.

למעלה