שאלה..

adi120

New member
שאלה..

בנות אתן משתמשות בטמפונים?זה כדאי?ובאיזה סוג אתן משתמשות?

יש לי משהו נורא חשוב לגביי זה!!

קודם כל - כן, אני משתמשת בטמפונים. עכשיו תראי, אמא שלי היא מהאנשים האלה שכל הזמן מדברים על איכות הסביבה והולכים להפגנות בעד הטחב. בקיצור, היא הסבירה לי משהו ממש חשוב לגבי טמפונים. רוב הטמפונים - שמים בהם חומרים שגורמים להלבנה שלהם (שיראו כאילו נקיים יותר) ולזרימה מוגברת של הדם (כי ככה הטמפונים "מתמלאים" מהר יותר, ואז את צריכה לקנות עוד...), והחומרים האלה מסוכנים, יש שמועות שהם מסרטנים והם גם יכולים לגרום להרעלה. בקיצור - מפחיד... אבל! יש טמפונים אחרים גם, הם נקראים "טמפונים אורגניים" (אני יודעת, זה נשמע ממש מצחיק), והם של חברה בשם נטראקייר. האריזה שלהם נראית ככה

סתיו מם

New member
אמא של דוריני צודקת../images/Emo45.gif

אבל הבאסה שהטמפונים האורגניים עולים המון כסף. נמאס כבר שכל דבר אקולוגי, שעושה טוב לסביבה ולגוף, עולה כל כך הרבה. אתן יודעות איך משנים את מצב? מתחילים להשתמש במוצרים האלה. כי ככל שיש ביקוש יותר גבוה, ככה המחירים יורדים (כי זה מוצר ליותר אנשים, וזה מוזיל עלויות יצור ושיווק).

ועוד באסה זה

שאפשר להשיג אותם רק בחנויות מיוחדות, חנויות טבע כאלה, לא בכל סופר, אבל זה שווה את המאמץ

סתיו מם

New member
אני יודעת../images/Emo4.gif

זה באמת קצת קשה, אבל אפשר לקנות כמה חבילות מראש, למשל. קשה להיות בסדר בעולם שרוצה שנהיה חסרי מודעות שקונים דברים איומים בייצור המוני וזול.

אמלה... הפחדת אותי עכשיו

כאילו לא טוב להשתמש בזה??. כאילו זה יגרום לי סרטן או משהו?!?! בחיים לא שמעתי שזה לא טוב בגלל חומרים או משהו ששמים שם !! קיצר אמלההההה זה מזה נוח לי אני לא מרגישה בכלל כלום שאני עם טמפון... אבל הפחדת אותי!!!

זה בעיה!

איפה אני ימצא אותם?! אמא שלי תצחק עלי שאני יגיד לה כאילו לא תצחק אבל תגיד שזה שטויות לא משנה

יש בחנויות טבע

אני יודעת שברשת של חנויות שנקראת "ניצת הדובדבן" יש כאלה ולא יודעת איפה עוד

סתיו מם

New member
לא להגזים../images/Emo3.gif

או אולי כן? לא יודעת. העניין הוא בגדול - אנחנו חייבים לקחת לפעמים אחריות על חיינו, וזה אומר גם לחקור יותר לעומק מה בדיוק קורה. האינטרנט ופורומים זה מקום מצויין לשמוע עוד דעות וגם הרבה ידע שלא תמיד נגיש לנו. כמו זה על הטמפונים. אז פשוט תקראי על זה קצת ותחליטי מה מתאים לך...

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gif לא נחון!!!

את עלולה לקבל "תסומנת הלם רעלי" (משו כזה), רק אם משאירה את הטמפון יותר מזמן המקסימום. זה מה שאמרו לנו בבצפר, בספרים ובעלונים-כך שיש לי הוכחה. (זה לא שאני כועסת או משו כזה, אוקי? קבלי זאת ב-easi. טוף?

לא רק

זאת הסיבה שאסור להישאר איתו יותר מידי זמן, אבל אפשר לקבל הרעלה גם מזה שאת פשוט משתמשת בטמפונים הרבה, ואם זה גם מסרטן אז בכלל

אני כן

בפלייטקס "רגולר" קודם כל בת כמה את??? לא יודעת עם כדאי לך אמ... זה נוח לי לפחות... בהצלחה...

למעלה