כחצי שעה ,אני נוסע בדרך זושאלה
מישהו יודע כמה זמן לוקח לקווים 1 ו 3 של דן להגיע מרחוב משה שרת בחולון לתחנה מרכזית בת"א? תודה.
הקווים הללו אינם מגיעים לת"מכחצי שעה ,אני נוסע בדרך זו
כל בוקר,אבל!!בתנאי שאין פיגוע או פקק פתאומי
שניכם טועים !כחצי שעה ,אני נוסע בדרך זו
כל בוקר,אבל!!בתנאי שאין פיגוע או פקק פתאומי
זה מתייחס לשואל ולמגיב הראשון. זהשניכם טועים !
השואל טועה מכיוון ששני הקווים הנ"ל כלל לא מגיעים לתחנה המרכזית בתל-אביב. אי לכך יתכן שהתכוונת לקווים אחרים או ליעד אחר. והמשיב טועה - אך גם מטעה וזאת מאותה הסיבה שהקווים כאמור לא מגיעים לתחנה המרכזית ולכן אינני מבין איך המשיב נוסע בקווים הנ"ל? משהו כאן לא ברור לי.
מוטי אני כבר 10 שנים נוסע מקרית שרתזה מתייחס לשואל ולמגיב הראשון. זה
לא לאוהד שהגיב נכון.
תראה, אם אתה אומר שכבר 10 שנים אתהמוטי אני כבר 10 שנים נוסע מקרית שרת
ויורד אחרי חצי שעה ליד התחנה המרכזית הישנה,אז עכשיו שאתה אומר שזה לא מגיע לתחנה המרכזית,אני יגיד לנהג שמוטי,אומר לכולם לא ליסוע איתו כי זה לא מגיע לתחנה המרכזית?
מוטי הבן אדם גר בקרית שרת,אלותראה, אם אתה אומר שכבר 10 שנים אתה
נוסע ויורד אחרי חצי שעה ליד התחנה המרכזית הישנה זה יכול להיות רק אם אתה מתכוון שאתה יורד ברחוב העליה שזה באמת לא רחוק מהתחנה המרכזית הישנה, אבל זה לא מה שענית קודם וגם לא מה שהסברת בדיוק עכשיו אלא מה שאני מנסה להבין מדבריך ותמיד שתהיה לך ולכל הנוסעים נסיעה טובה.
כשכן של קרית שרת אני יכול לציין, כימוטי הבן אדם גר בקרית שרת,אלו
שני הקווים היחידים בשכונתו,וחוצמיזה הוא לא ציין אם כוונתו לתחנה הישנה או החדשה.לכן תשובתו של ילד מזג האוויר בהחלט מספקת ולעניין.
אז אוהד,יש לי שאלה,מה יותר כדאיכשכן של קרית שרת אני יכול לציין, כי
קווים 1 ו- 3 של דן אינם מגיעים לתחנה המרכזית, לא הישנה ולא החדשה. הם עוברים ברחובות העליה ואלנבי. ניתן להגיע מרחובות אלה בהליכה של מספר דקות לתחנה המרכזית הישנה והחדשה. מחולון לתחנה המרכזית מגיעים קווי אגד 89, 90, 94, 97, 73, 74 (לא א') ו- 86 א'.
ידידי "הנער" קרא ושים לבאז אוהד,יש לי שאלה,מה יותר כדאי
ללכת 3 ק"מ למרכז חולון ולקחת אוטובוס שמגיע לתחנה המרכזית או לקחת אוטובוס ליד הבית שלי בקרית שרת וללכת מרחוב העליה ברגל לתחנה המרכזית?? עכשיו אני לא יודע מה לעשות? בסה"כ רצו לדעת כמה לוקח ל 1 ול 3 לגיע לתל אביב....וניסיתי לעזור לאיש הזה.
אבל אבא שלי עובד ב"דן" אז זהידידי "הנער" קרא ושים לב
אינך צריך לצעוד 3 ק"מ. כתבתי לך את מספרי הקווים שפועלים מקרית שרת לתחנה המרכזית, הן החדשה והן הישנה. אלה קווי אגד: 74, 89, 90, 94 ו- 97. כולם יוצאים מהמסוף בפארק פרס ועוברים במרכז קרית שרת וכמובן במרכז חולון. המסלולים שונים, כמובן, אך היכרות קצרה איתם תלמד אותך מה עדיף. פשוט צריך לקחת את האוטובוס המתאים ולהקפיד על הכרטיסיה המתאימה או "חופשי חודשי" מתאים.
מה זה משנה אם היא יותר טובה?אבל אבא שלי עובד ב"דן" אז זה
עולה לי פחות כסף.וגם אבא שלי אומר שדן חברה יותר טובה מאגד,אבל אני חושב שהוא אומר את זה רק בגלל שהוא בדן אבל זה לא באמת נכון?
אבא שלך צודק!אבל אבא שלי עובד ב"דן" אז זה
עולה לי פחות כסף.וגם אבא שלי אומר שדן חברה יותר טובה מאגד,אבל אני חושב שהוא אומר את זה רק בגלל שהוא בדן אבל זה לא באמת נכון?
תלוי מי יענה לךאבל אבא שלי עובד ב"דן" אז זה
אם אביך עובד דן האם אין לך נסיעהתלוי מי יענה לך
יש מי שיגיד דן ויש מי שיגיד אגד![]()
הצחקת אותי עכשיומוטי הבן אדם גר בקרית שרת,אלו
שני הקווים היחידים בשכונתו,וחוצמיזה הוא לא ציין אם כוונתו לתחנה הישנה או החדשה.לכן תשובתו של ילד מזג האוויר בהחלט מספקת ולעניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.