שני אלו asf ו wmv שייכים למיקרוספט לדם מה את מעוניינת להמיר אותה מה המטרה הספית שלך ישנה דרך להמיר בעזרת תוכנה חופשית של מיקרוסופט אבל ראשית הסבירי את עצמך כנדרש תודה
ואנסה את התוכנה שבוע הבא... ניתקלתי בדבר מוזר כדי להמיר קול ממהירות 15 ל 25 זה דבר מסובך אפילו עם GOLDWAVE אבל כאשר אני ממיר את כל הסרט ל VCD ב PAL (שזה 25) בתוכנה TMPEG אז הקול והתמונה מסתדרים מצויין.... השאלה האם יש דרך להמיר רק פס קול למהירות 25 דרך TMPEG ?
יש לי סרטים שהקצב שלהם הוא 15FPS אני רוצה שהם יהיו 25FPS כדי להגביר את המהירות מ 15 ל 25 אז ב VDMOD יש אפשרות כזו בלשנוית VIDEO ב FRAEM RATE אבל בקול זה יותר מסובך, כי אז אתה גם משנה את הטון דיבור, ונהיה קול מוזר.... אבבל כאשר אני לוקח סרט ב DIVX שקצב התמונה 15 וממיר ל VCD בעזרת TMPEG אז הכל מסתדר הוא ממיר את הקול+תמונה למהירות 25, ואז אני יכול להמיר אותו בחזרה ל DIVX אבל שיהיה עם קצב תמונה 25 אם הסתבכת והלכת לאיבוד אז חפיף, לא נורא
אני יושב על זה כעת ואולי אני אמצא פיתרון, כי נדמה לי שראיתי את הפתרון
אתה לא רוצה לדעת איזה איכות תמונה זוועתית יש להם אבל לא ניתן להשיג אותם לצערי, אז זה מה שיש
בסרט אחד הצלחתי, היה בעיה של סנכרון קול וזה תוקן כאשר יהיה לי זמן אני אכתוב מאמר על סינכרון קול לתמונה (הגיע הזמן באמת) כמובן שאציין למי הוא מיועד. כדי לחסוך מלא בעיות בקשר ל WINAVI, אני ינסה בסרט אחר, מקווה שאצליח. תודה על התמונה, זה יחסוך לי חיפושים
אני לא הולך להתעסק עם סרטים חיים אני מקודד רק אנימה! :\ אבל בעקרון אני יכול לתקן את ה15 אף פי אס....רק שזה יקח לי המון זמן ואין לי כוח לזה אני יכול לעשות את זה 23-29 VFR אבל זה יקח המון זמן דבר שני...איכות די וי די? O_O מה זה היה אמור להביע?
קיבלתי קובץ שאמור להיות בעל סיומת wmv, אבל משום מה הוא נשמר כקובץ עם סיומת asx, ניסיתי לשנות את הסיומת בחזרה אבל ללא הצלחה. וכשאני פותחת את הקובץ למחרת הוא לא נפתח ואני מקבלת הודעה שהשרת אינו פנוי או פגום