שאלה!

tal363

New member
שאלה!

כמו שכתבתי כבר, התחלתי לרקוד לא ממזמן. המליצו לי פה ללמוד קלאסי בגלל שזה הבסיס לכל הריקודים. ובאמת הלחתי לשיעור אחד. היה ממש כיף, אבל היו הרבה מושגים שלא הבנתי (בגלל שנכנסתי לשיעור באמצע השנה כל שאר התלמידים כבר ידעו אותם) לדוגמא: המורה אמרה לעמוד בעמידה ראשונה, ואני לא ידעתי מה זה אומר. אז רציתי לישאול אם יש אתר או משהו שמסביר על כל המושגים האלו? תודהה

אופס.. זה היה למקום אחר...

ועכשיו אני לא זוכרת איפה..=/ אממ יש איזה אתר שיש בו את כל העמידות.. לא נראה לי ששמרתי אותו.. אבל אם תיכנסי לגלריה פה, יש תמונות של כל העמידות..

tal363

New member
אבל בגלריה

לא כתוב מה זה כל תמונה (איזה עמידה זה)

dancer14

New member
תיראי...

גם אני שיעור בלט ראשון לא ידעתי שום דבר ועכשיו יש לי אוצר מושגים מאוד מגוון בבלט! זה בסדר גמור! המורה אבל מדגימה מה עושים ככה את תיזכרי זה כמו שתגידי לי תטסטי לחו"ל ולא הבנתי שום מילה ?! איך למדת?! למדת מכך שהיתחכת עם המון אנשים שדיברו אנגלית אותו דבר בבלט שמעת המון פעמים והדגימו לך את אותם המושגים וזה נקלט... סיכום:אין לך מה לדאוג הכל בסדר!!!

עזבי אותך אתר...

פשוט תבקשי ממישהו שרוקד ביחד איתך אחרי או לפני השיעור שילמד אותך... הכי טוב!

איזה חמודה....

כנסי לטאגליינס, מילון המונחים ותמצאי שם את כל העמידות, את כל מה שצריך, ובחלק יש גם תמונות, ומה שאת לא יודעת- תשאלי! בלי להתבייש

עצבים

נתקלתי באתר כזה שנה שעברה, אתר מדהים שמסביר כמעט כל מונח בבלט הקלאסי והמון תרגילים מודרניים.. ומאז אני לא מוצאת אותו.

למעלה