שאלה..

adi120

New member
שאלה..

אם אני עושה שירות לאומי במדא אז משבצים אותי באיזה שהוא קורס(מ"ערים וכו`) או שנותנים לי סתם עבודה. תודה לעונים.

kerendre

New member
תלוי מה במד''א

אם משרד אז רק מסבירים לך מה עשות - ואז את עושה עבודה משרדית, בלי קורס או שרות במוקד או על אמבולנס - אז קורסחובשים במשך חודש בתנאי פנימיה

מער

New member
תשובהההההההה

כל בת שרות של מד"א עוברת קורס 120 שעות שזה כמו קורס נהגים רק ללא נהלים ונהיגה

מפתאום??

בקורס האחרון שהעברתי (60) הייתה בת שירות. אם אני לא טועה, אצלנו (נתניה) כולן מע"ריות... מקסימום עם השלמה ל 88...

The_VIP

New member
תהייה

קורס נהגים הינו 203 שעות.... הנהלים (אני מעריך ש20-30 שעות מקסימום) ונהיגה (16 שעות - דיני תעבורה) הם ממש ממש לא 83 שעות ולכן גם אם היו עושת קורס 120 זה לא כמו קורס נהגים בלי נהלים ונהיגה... אולי מישהו פה יוכל להגיד לנו מהיא באמת ההכשרה של בנות השירות כי אני יודע שיש כאלו שעושות קורס 60/88 אך ישנן שעושות חובשות (ואם כן באיזה היקף?) ???

מה בין חובש ומע"ר

קצת לנפץ אשליות היום קורס חובשים הוא 203 שעות במתכונת הישנה הוא 145 שעות כבר כמה שנים כל חובש עובר גם נהלים וההבדל בינו לבין מע"ר הוא הנהיגה והתעבורה בלבד, לכן זה עוד משו כמו 20 שעות... 203 הכוונה לפני נהלים ותעבורה

חחח הכותרת הייתה אמורה להיות

מה בין חובש ונהג לא יודעת למה עלה לי מע"ר לראש

The_VIP

New member
ומה בקשר לשר"ל?

איזה קורס הם עושות?? עדיין לא ענינו על השאלה המרכזית

אי אפשר לדעת בוודאות

יש הרבה סוגים של בנות שירות לאומי במד"א חלקן עוברות קורס חובשים ועולות על האמבולנס חלקן הולכות להיות בנות שירות של מנהלה ולעבוד בתחנות השונות בעזרה לאחראים או במרכז לעזור שם, זה שתנה בהתאם למה שהיא תיועד אליו אני יודעת מנסיון שגם בנות השירת של המנהלה עוברות קורס חובשים כי הן פשוט רוצות ומגיעות בנוסף לשירות שלהן.

The_VIP

New member
שאלה אחרונה

אני יודע מה הן עושות וכו'... אני פשוט רוצה לדעת אם יש קורס מסוים שאותו ברמת העיקרון הם צריכות לעשות? אין אף בת שירות פה בפורום?? או אולי בכלל אין כלל כלשהו לגבי זה?

למעלה