שאלה שמעתי שלסולן של לינקין היה סרטן במייתרי הקול לפני שהיה בלהקה רציתי לדעת אם זה נכון? מראש
S Sucker20 New member 13/2/05 #1 שאלה שמעתי שלסולן של לינקין היה סרטן במייתרי הקול לפני שהיה בלהקה רציתי לדעת אם זה נכון? מראש
L Lp Fairy New member 14/2/05 #2 לצ'אזי שלי?!?!?! אם היה לו סרטן במיתרי הקול אז זה לא הגיוני שכרגע יש לו את הצרחות האלו.. שנייה תנו לי לחפש עץ לדפוק עליו שלוש פעמים..טפו טפו טפו
לצ'אזי שלי?!?!?! אם היה לו סרטן במיתרי הקול אז זה לא הגיוני שכרגע יש לו את הצרחות האלו.. שנייה תנו לי לחפש עץ לדפוק עליו שלוש פעמים..טפו טפו טפו
S s w e e t16 New member 14/2/05 #3 אממ..אמרו ש.. מרוב צרחות..נקרעו לו מיתרי הקול או משו..לא זוכרת.. אבל היו לו בעיות במיתרי הקול מרוב שהוא צרח.. אבל בסוף הכל הסתדר ועשכיחו הוא בסדר.. ברוך ה'..
אממ..אמרו ש.. מרוב צרחות..נקרעו לו מיתרי הקול או משו..לא זוכרת.. אבל היו לו בעיות במיתרי הקול מרוב שהוא צרח.. אבל בסוף הכל הסתדר ועשכיחו הוא בסדר.. ברוך ה'..
G GIANTG New member 14/2/05 #5 מה פתאום אחי חס וחלילה!!! בלי עין הרע לא היה לאפחד סרטן והכל בסדר באמת היו לו קצת בעיות אבל כמו שעכשיו אתה רואה או יותר נכון שומע הקול שלו בסדר גמור נ.ב צ'סטר גידל זקן וויט טראשי כזה יאללה שיוריד אותו!!!
מה פתאום אחי חס וחלילה!!! בלי עין הרע לא היה לאפחד סרטן והכל בסדר באמת היו לו קצת בעיות אבל כמו שעכשיו אתה רואה או יותר נכון שומע הקול שלו בסדר גמור נ.ב צ'סטר גידל זקן וויט טראשי כזה יאללה שיוריד אותו!!!
P POINTS OF AUTHORITY New member 15/2/05 #6 הקטע של מייתרי הקול נקרעו ממש אבל ממש לא נכון! מייתרי הקול לא יכולים "להקרע" כי זה לא כמו של מייתרי גיטרה!! זה בכלל שריר... אז אל תאמינו לבולשיט...
הקטע של מייתרי הקול נקרעו ממש אבל ממש לא נכון! מייתרי הקול לא יכולים "להקרע" כי זה לא כמו של מייתרי גיטרה!! זה בכלל שריר... אז אל תאמינו לבולשיט...