שאלה

Ayal91

New member
שאלה

בעצם 2 1. האם יש דרך לגלות באיזו שפת תכנות נכתבה תוכנה כלשהי? 2. נכון יש את התוכנות האלה שהם בעצם תוספת למשהו? (נראה לי שקוראים לזה סקריפט) האם זה חייב להיות באתה שפת תכנות של התוכנה שבשבילה היא נבנתה?

® רן

New member
תשובות

1. תלוי... השאלה היא לא רק באיזה שפה אלא גם באיזה קומפיילר (למשל ל ++C יש לא מעט קומפיילרים שונים). אפשר לפעמים לנחש ע"י פתיחת קובץ ה EXE בעורך בינארי - קומפיילרים לפעמים שמים "חתימה" טקסטואלית שלהם. אם אתה מוצא רמז כזה תוכל להסיק ממנו את שפת התכנות... אבל לא תמיד זה קיים. בקיצור, התשובה היא: אולי, לפעמים. 2. לא הבנתי את השאלה. סקריפט הוא מעין קוד שרץ בתוך תוכנית אחרת. למשל, האקספלורר של של מיקרוסופט, שהוא בעצמו כתוב ב ++C, יכול להריץ קוד בשפת JavaScript.

Ayal91

New member
איפה אני יכול להשיג עורך בינארי ומה

ההגדרה שלך לסקריפט?

® רן

New member
חפש בגוגל hex editor

תמצא המון. וההגדרה שלי לסקריפט? אין לי הגדרה טובה. למה אתה שואל?

Ayal91

New member
יש לי HEX EDITOR ואני לא מבין איך

להשתמש בזה... אני בוחר קובץ ואז זה כותב לי בצד ימין סימנים מוזרים ובצד שמאל אותיות ומספרים בקשר להגדרה - רק רציתי דעם אם זה מה שאני חושב שזה

IP yuval

New member
script/תסריט זה הוראות (בשפה

מסויימת) שתוכנה מסויימת (מפענח/interpreter) יכול לבצע אותן. או, חפש define:script בגוגל.

galh

New member
קראת את העזרה? ../images/Emo3.gif

מה שאתה רואה זה שני צורות ייצוג של מידע בינארי. מצד שמאל יש לך את הערכים של המידע בבסיס 16 (הקס-דסימלי) ומצד ימין את לך את התוים לפי טבלת ה- ASCII (דוגמא: http://www.lookuptables.com). אגב, למה אתה צריך את זה? אמרו לך שקראקרים עובדים עם זה?

Ayal91

New member
את זה אני יודע אבל אם היית קורא את

מה שכתבתי היית יודע למה אני מתעניין חוץ מזה אני אשמח להשיג את הקוד מקור של איזו תוכנה...

Ayal91

New member
אתה לא מכיר

אני עשיתי אותה... הבעייה היא שלא שמרתי את הקוד מקור (עשיתי את זה ב VB וישר הידרתי בלי לשמור את הקוד) עצוב...

Ayal91

New member
אתה לא מכיר אותה

אני עשיתי אותה... הבעייה היא שלא שמרתי את הקוד מקור (עשיתי את זה ב VB וישר הידרתי בלי לשמור את הקוד) עצוב...

gmorphus

New member
אז יש לך בעיה רצינית

ממש בעמוד הזה יש שאלה על איך אפשר למצוא קוד מקור של EXE. התשובה היא שאי אפשר. אולי אם אתה יודע בדיוק איזה קומפיילר וכו', אבל אני לא מכיר כלים כאלה. בכל מקרה, נשמע מאוד מוזר מה שאתה אומר, כי אני יודע שבVS אתה לא יכול לקמפל בלי לשמור את הפרוייקט. זה לא עובד ככה ב VB?

לא

בVB דוקא אפשר בלי לשמור, למרות שהוא בטח שם איפשהוא TEMPORARY FILES. אמרו לי שיש כזה דבר : VB DECOMPIELR... אבל אני לא מאמין.. תנסה לחפש בגוגל אולי באמת יש :/

למעלה