שאלה...

שאלה...

בפורים אני מתכוונת להתחפש לבלרינה.. אממ אז ככה מאיפה באיזור חדרה אפשר לקנות נעליים טוטו וכו'?

דאנסשופ או ישרא דאנס

אני חושבת שיש חנות בזכרון אני לא בטוחה. בטח יש גם בחדרה...

Mr GK

New member
לקנות תחפושת

בחנויות לבגדי ריקוד מקצועיים - זה קצת קצת יקר...
אז מה עושים? לקראת פורים ישנה (מן הסתם) מכירה בהיקף רחב של תחפושות שונות ומשונות. אני בטוח שאם תחפשי כראוי תוכלי למצוא גם תחפושת של בלרינה (זוהי דווקא תחפושת די נפוצה). אם לא, תמיד אפשר לנסות להכין את התחפושת בעצמך, מחומרים ביתיים. (פשוט נראה לי חבל להוציא הרבה כסף על בגד יקר רק בשביל ללבוש אותו לכבוד פורים) אגב, אם את מתכוונת לעשות שימוש בבגד אח"כ גם לריקוד, יכול להיות שבכל זאת עדיף לך באמת לקנות תלבושת באחת מהחנויות הנ"ל.

זהו שכן אני גם רוקדת..

אבל לא ממש בצורה רצינית, אני גרה בזכרון ואין פה יותר מידיי אפשרויות.. בכל מקרה... בהתחלה חשבתי פשוט ללבוש בגד גוף לבן, עליו איזה גופיה או משהו, ללכת לתופרת שתכין לי טוטו, ולקנות גרביונים ונעליים.. זה לא נראה לי אמור לצאת יקר מידיי, לא? ועוד שבועיים בערך אני נוסעת דרך מגמת מחול למן יום מחול כזה בהדרכה של להקה כלשהי שאני לא זוכרת את השם שלה, ואני בכל מקרה אצטרך לארגן לעצמי נעלי בלט.. שווה להשקיע כסף? כמה בכלל הן אמורות לעלות?.. אבל עכשיו הסתכלתי בגלריה וראיתי כל מיני שמלות ודברים כאלה וזה ממש מצא חן בעיני... אני אעלה תמונה אחת.. אפשר גם להשיג כאלה בחנויות שהזכרתם? זה ממש יקר?..=\ אהה ותודה על העזרה! :)

splashi

New member
אממ

נעלי בלט רגילות עולות בין 100-120 שקל אבל נעלי פוינט כמו בתמונה עולות כבר יותר מ-300 שקל אז זה קצת יקר.... אם את מתכוונת לרקוד בלט אז את צריכה נעלי בלט ואם לעלות על פוינט אז את צריכה נעלי פוינט ואז זה משתלם אבל אם זה רק לתחפושת אני לא חושבת שכדאי... גרביונים עולים בדאנסשופ למשל משהו כמו שישים שקל (הכי פשוטים) אבל בטוח את יכולה למצוא בסתם חניויות גרביונים לבנים פשוטים באיזה 10 שקל. הבגד גוף זה רעיון טוב וגם לתפור טוטו אבל בקשר לנעלים לדעתי זה ממש יקר אם את לא מתכוונת לעשות עם זה משו אחרי זה

prophecy girl

New member
אמרו לך כבר את המחירים../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אבל אם את לא מתכוונת לרקוד אחרי זה עם הנעליים, ואת בכל זאת רוצה שיראו כמו נעלי פוינט תקני נעלי דמי. הן עולות בסביבות 100 שקלים והן עשויות מסאטן. את יכולה לתפור גם סרטים... נעלי פוינט, אם את לא עולה עליהן זה ממש יקר וגם לא נוח (הן עשויות מגבס) ואני בטוחה שתתפתי ותרצי לעלות (אני יודעת שזה מה שאני הייתי עושה
) אבל זה מאוד מסוכן! ככה שאם את לא משקיעה את כל הכסף שאת מקציבה לעצמך על הטוטו תקני אותן, זה יכול להיות נחמד =] בהצלחה, מיכל.

prophecy girl

New member
זה
אוכל|

זה בדיוק כמו נעליים רקום (רגילות) רק שהן נראות כמו נעלי פויינט. בבחינות של הרמות הגבוהות מחייבים לרקוד עם נעליים כאלה. מה שעושים בדרך כלל זה לשבור את הגבס בנעל פויינט ולהוציא את הסולייה מבפנים והיא הופכת לנעל דמי שניתן לרקוד איתה כמו עם נעל רגילה. יש להבהיר- לא עולים איתה על פויינט, היא נעל רגילה לכל דבר!

the mush

New member
אז למה צריך אותה../images/Emo35.gif

כאילו מה מיוחד בה
רק בישביל היופי

prophecy girl

New member
ניתן להשיג כאלה../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

נדמה לי שבכל חנות ריקוד. את שלי קניתי בדאנסשופ =]

the mush

New member
זיכרון../images/Emo35.gif