שאלה

עדיף בשעות הבוקר8:00-9:00 אבל רק

לאחר איזו ארוחה אפילו לא משהו כבד אפשרי סנדויץ גם . בהצלחה.

בסדר אילנה תודה מטופלת כרגע במשהו

חדש בשם קלוניריט אבל ממש לא עוזר אבל אני לא מתייאשת את יודעת איך את איך ורד שי וכולם?

הלנה

New member
אלין, שמעתי על כמה ילדים שלקחו

הבנתי שהיא תרופה חלשה יחסית. מקווה מאד שהיא תעזור לך!!

הלנה

New member
דוקא עדיף בערב, כשעה לפני השינה

כי התרופה קצת מרדימה.

y a e l c 1

New member
ערב טוב

אצלנו הקלונירית לקח לפחות חודשיים\שלוש עד שהשפיע לטובה על סיימון ולשנה וחצי עזר מאד לטיקים וכו" הבעיה בעיניי שזה לוקח זמן עד שיש ושרואים שיש שיפור. דבר שני היום אני כבר נותנת לסיימון את הריספרדל רק בערב כיזה השפיע עליו בבי"הס מאד לא טוב. הוא היה מאד עייף ולא הצליח להתרכז. אני מאד מקווה שזה מה שהפריע לו כי התחלנו את התרופה שוב אחרי הפסקה וחבל על הזמן הטיקים וחוסר שקט שיש לו פשוט אי אפשר להשאיר אותו לבד רגע כי אין לדעת מה צפות ממנו. חוץמזה אנחנו בסדר ומשיכים יום יום. מקווה שרובכם בסדר ונהנים מהשמש שמדי פעם יוצא להת יעל

Matanhirsch

New member
גם לי זה קרה..

בהתחלה לקחתי קלונירית..אבל זה לא ממש עזר. אחרי חודש החלפתי לרספידל ולקחתי בבוקר..ואז הייתי ממש עייף בבית ספר והציונים שלי ירדו מאוד.. אז התחלתי לקחת חצי כדור ורק בערב לפני השינה, ועכשיו אני לא עייף כל כך והכדור קצת משפיע.

ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

על האיחור בתגובה. מאד תלוי מה הרופא שלך המליץ...מכיוון שישנם כאלה שלוקחים ריספרדל פעמיים ביום....אז ברור שחלק מהמינון מקבלים גם בערב...שווה לבדוק שוב עם מי שהמליץ על התרופה.

פטר1

New member
תשובה

תודה על מתן העיצה אני פוחד לתת בבקר מחשש שירדם

למעלה