שאלה..

lifahead

New member
שאלה..

באיזה שיר של מיוז יש את הסולו גיטרה הכי מטורף?

Keenan RiP

New member
זה תלוי..

תגדירי מטורף... כשאומרים סולו גיטרה של מיוז עולה לי בראש הסולו של hysteria.. או new born..שניהם מעולים:]

Pipe Dreamer

New member
מטורף מאיזה בחינה?

מבחינת טכניקה? אין. זה לא מטאל. מאט הוא ממש לא גיטריסט של טכניקה. אם את מדברת על סולו מטורף מבחינה שאפשר להתפרע כשמנגנים אותו, אז כמו שאמרו ניו בורן (למרות שהסולו הוא דווקא לא החלק הכי יפה לדעתי, אלא הריף שמגיע לאחר הבית הראשון ובסוף השיר, שאיתו אפשר להגיע לתנוחות עם הגיטרה שבחיים לא חשבת שקיימות - מניסיון) אם מטורף מבחינת "מוזרות", אז אני חושב שאולי סיטיזן אירייזד, וגם ת'וטס אוף אה דיינג אתאיסט, יש שם סולו נחמד מאוד, ודי מוזר למען האמת. אבל בגדול מאט הוא לא גיטריסט של סולואים, וברוב השירים שלהם אין סולואים. לעומת זאת הריפים שהוא כותב נהדרים.

L A D Y B U G 2

New member
לדעתי.......

new born וגם hysteria ואני גם אוהבת את של stockholm syndrome ו- apocalypse please. אבל אני לא יודעת עם זה קשור
. נ.ב: שבוע הבא יש לי גדנ"ע
. ואנחנו היחידים שיוצאים בי"ב.

Keenan RiP

New member
נצל"ש

איזה שירים של מיוז אתם יודעים לנגן? חח נראה לי זה היה פה,אבל חפיף::] וד"א, הריף של פלאג אין מעולה..בכלל כל השיר

Dark Muse

New member
בזמן הקצר נגנתי פלאג אין בייבי

אפילו פעם אחת נגנתי על חשמלית והייתי מאושר (גם ההתחלה של ניו בורן אחרי הפסנתר ועוד כמה ריפים בודדים)

Pipe Dreamer

New member
אתה מנגן במשהו?

אממ, בפסנתר אני יודע חלק מפילינג גוד ואת ניו בורן בגיטרה: ניו בורן, פלאג אין בייבי, מיקרו קאטס, היסטריה, מאסל מיוזיאום, דה סמול פרינט ואנאינטנדד סיטיזן אני יודע חלקי ביותר, ואני אבקש מהמורה שלי ללמד אותי את זה, אם הוא יצליח לעשות לזה עיבוד לגיטרה רגילה...

edental1

New member
אני יודע את רוב השירים

ואת ניו בורן על פסנתר כי זה קל אגב בכשרונות צעירים אצלנו בבצפר אנחנו עושים את time is running out ו new born אז בתקווה שנצלם את זה אני אעלה את זה ל"במה חדשה" ואקשר אותכם לשם.

GoOtZi

New member
כן ../images/Emo9.gif

לא רואה שום סיבה שלא...
חוץ מזה שאלה לא הם עצמם... אבל.. בכל זאת

Keenan RiP

New member
../images/Emo134.gif

יש לי חבר שיודע לנגן את סיטיזן על גיטרה רגילה..דבר איתי אם אתה צריך עזרה..:] וכן, אני מנגן בקלאסית כבר די הרבה זמן..מה שמזכיר לי להחליף מיתר ולכוון אותה!P: ואני יודע לנגן די הרבה שירים שלהם, חלק את הגיטרה, חלק את הבס ליין.. לא זוכר כרגע

GoOtZi

New member
../images/Emo9.gif

ספייס דמנטיה בפסנתר.. ואני לומדת את בליס כרגע.. עוד יבואו בדרך ...

למעלה