שאלה

שאלה

שלום יש לי מטופלת חולת fmf זוהיא מחלה ים תיכונית שפוגעת בעיקר בכליות ומלווה בדרך כלל בכאבי בטן ובירכיים היא מקבלת תרופות בשם קולחיצין השאלה שלי היא איזה טיפול מתאים לה אני עושה לה ניקוז לימפטי והרבה שיתונים וכמובן איזון הורמונלי האם זה בסדר והאם יש עוד משהו שצריך לעשות דבר נוסף באיזור הלב מיתחת לבוהן 1 מאוד נפוח בשני כפות הרגליים (איזור הדריכה) ויש על כל האיזור הזה עור קשה ומהוב. שני הרגליים צרות מילמטה ובחלק העליון מאוד רחב כלומר באיזור הכתף והראש מה זה אומר? אני מקוה שהשאלה שלי מובנת תודה יפה או ואהבה לכולם

מקוםבלב

New member
תשובה

שלום יפה, נכנסתי לאתר של תל השומר לקבל פרטים נוספים על המחלה. לא ספרת לנו ספציפית ממה המטופלת שלך סובלת . מה מצב הכליות ובאיזה תדירות יש התקפים וכו'. אשמח אם תתני עוד קצת רקע על המטופלת . בת כמה? האם יש עוד דברים מהם סובלת המטופלת ?מה מצב העיכול? . כעיקרון את מטפלת בסדר. לעבוד גם רק על הכליות, כבד,ומערכת הדם ובכלל על זרימה . ןלפי הרפואה הסינית על הצי' שלה. לאפשר לגוף לאזן את עצמו ולרווח את ההתקפיםואת העוצמה. כמו כן היתי עובדת גם על מערכת העיכול.כאשר יש להתייחס לתלונות של המטופלת בכללי וביום הטיפןל עצמו. האיזור שעליו את מדברת שישנה חסימה נראה כמו בלוטת התריס תקניי אותי אם אני טועה. ויש לעבוד על המקום.נראה לי שחשוב גם לעשות הרבה הטענות. בדרך כלל כאשר לאדם יש רגל צרה הוא אדם שלא מסוגל לקחת משא כבד בחיים ובכדי שיוכל הוא מרחיב את איזור הכתפיים. האם היא אדם שלוקחת על עצמה הרבה אחריות? יכול להיות שהיא גם לוקחת הרבה ללב ובמשך השנים קיבלה הרבה "מכות" ולכן נאלצה לחסום את המקום כדי לא להפגע ופיתחה עור יבש. בכל מקרה אשמח אם תשלחי יותר רקע ואולי אוכל לעזור לך יותר. שיהיה לך יום נפלא

שלום לך מקום בלב../images/Emo23.gif

שלום שלך קודם כל אני רוצה להזכיר שאני עדיין לומדת ואת כל הטיפולים אני עושה במיסגרת עבודת גמר שאני צריכה להגיש בעוד כחודש על 3 מטופלים ממש להגיש תיק מטופל זה לא קל ובהיזדמנות זאת אני רוצה להודות לכם שוב ושוב משום שאני באמת נעזרת בתשובות שלכם. לגבי המטופלת חולת FMF היא בת 38 נשואה פלוס 3 יש לה התקפים בתדירות די גבוהה יחסית של פעם בחודש ולפעמים יותר כאבי בטן בירכיים עג כדי ריתוק של שבוע ימים במיטה היא לא סובלת מבלוטת התריס יש לה כאבים בכליות מדי פעם וזה פחות או יותר המצב שלה היא לוקחת המון ללב וכמו שציינת היא קיבלה הרבה "מכות " ועדיים מקבלת מאוד מופנמת והכל נישאר בפנים. אז אם יש עוד משהו שאני צריכה לעשות אשצח לדעת שבת שלום ויום טוב יפה

מקוםבלב

New member
עבודת גמר

שלום לך יפה, אני אשמח לעזור לך עם עבודת הגמר . אני זוכרת את ההרגשה של הלחץ. אני אשמח אם תצרי איתי קשר לאימייל ואני אתן לך את הטלפון שלי ונדבר. יהיה לי קל יותר לעזור לך.

../images/Emo51.gifעבודת גמר

היי מקום בלב שלחתי לך מסר שבת שלום אור ואהבה יפה

avorly

New member
yafa היחידה,

נשמח מאוד אם תמשכי לעדכן אותנו כאן לגבי ההתקדמות של המטופלת. יש לך אפשרות להעלות לפורום צילום או ציור של כף הרגל?

csh018

New member
עזרה לFMF

היה לי מטופל שסבל מFMF דלקת ים תיכונית. ומאז שהוא לוקח את הכדורים לא היתה לו התפרצות של הדלקת. העזרה שנתתי לו בזמן התפרצות כמו כל טיפול רפלקסולוגי בדלקת. מע' חיסונית, הובלה וניקוז, הרגעה,... לגבי שאר התופעות מה עושה אדם שסם לו עור קשה על הלב צריך לשאול למה היא סוגרת את הלב. ועקבים צרים וכריות גדולות מה שאנו קוראים אלמנט אדמה חלש. בהצלחה שלומי

avorly

New member
שלומי,

ישנן מפות שאזור הכרית הגדולה מוגדר כצ'אקרת הלב והגרון. אולי יש חסימה של הצ'אקרות הספציפיות?

למעלה