שאלה ...

DanaDuck

New member
התימנים האלה... ../images/Emo6.gif סתם!

מספיק גם פעם אחת לענות! בכל מקרה, אני למדתי 5 שנים פסנתר ושכחתי כמעט את הכל. וגיטרה התחלתי ללמוד רק בשנה האחרונה.

lirazbarbie

New member
אני!

דבר ראשון אני ממש מצטערת לא הייתי כאן מלא זמן עידכון מלא אח"כ וניגנתי שנתיים על קרן יער אבל אני כבר לא כי עזבתי את התזמורת כשעברתי דירה ו... אני מתה לנגן על נבל

המנמ.

יודעת מעט מאוד גיטרה [הקצב התקדמות שלי הוא לפי מתי יש לי כוח ומתי אין בגלל שאני מלמדת את עצמי]. וגם מנסה לחזור לשיר.

כתמונית

New member
אוי נחמד!

אני מנגנת בעקרון חליליות! ואני יודעת גם קצת גיטרה ופסנתר ולא... עדיף שאני לא אשיר... :)

כתמונית

New member
אהה!

ו - טל! תודה על המחמאה :) לא שמעתי אותך מנגן יותר מידיי אבל עושה רושם שאתה אחלה!!

Bassיסט

New member
אז ככה...

דבר ראשון שלום לכולם... אני לא כותב פה הרבה מהסיבה הפשוטה שאני כבר כמעט ולא נמצא בבית אבל כשאני בבית אני כותב... דבר שני תודה לנועה (נולי) גלוסקא שלא שכחה אותי... אין עלייך ילדה!!! דבר שלישי ואחרון זה הכלים... אז ככה אני מנגן שלוש שנים על קלידים... שנתיים וחצי (אוליי יותר) על גיטרה שלוש וחצי שנים על תופים (ניגנתי בעבר אבל זה לש משהוא ששוכחים כל כך בקלות) וכמובן אהובתי שכבר שלוש שנים וחצי אנחנו ביחד הגיטרה בס שלי שנולי ציינה... כלי שהייתי "מת" ללמוד? זה ללא ספק סקסופון אלט

Bassיסט

New member
מה?? את הכינוי שלך???

כי זה כתוב ליד ההודעות שאת כותבת... ו"נולי" כתוב לך בחתימה חחחח בכל אופן שמחתי להחמיא לך... התענוג שלי!

תודה רון!

מלך! אני פשוט גולשת בפלאפון ושכחתי מהחתימה שלי בגלל זה הופתעתי. ושוב תודה!

Bassיסט

New member
איך? זה משגע אותי דרך הפלאפון!!!

זה כל הזמן מתנתק או שאין קליטה... וגם לוקח שעות ליראות תגובות של אנשים...

מאיגו

New member
וואו.

מלך!!!

למעלה