שאלה

ronsabah123

New member
שאלה

אני אמור לקבל מחר את האייפוד שלי מארה"ב.. מה אני אמור לעשות איתו איך שאני מקבל אותו?

benler

New member
לקרוא את החוברת שמגיעה איתו

ואת קבצע ההדרכה על הדיסק המצורף. אם עדיין לא תדע, אתה יכול לשאול פה. בן

קודם כל תתחדש.

כשיגיע הiPod אל תמהר לחברו למחשב ולהתחיל להעביר מוסיקה בכמויות (כן, זה לא קל
) אבל דבר ראשון שהוא מגיע, או אפילו עכשיו גש לחנות החשמל הקרובה לביתך ותקנה מפצל מאמריקקי-לישראלי (זה כמו האירופאי, לא?) וכשהוא יגיע תחבר אותו לחשמל ל4-5 שעות, עד שהוא מראה שהוא טעון עד הסוף, ואז תחבר אותו למחשב, תתקין את הiTunes ותהנה

benler

New member
עניתי לך בדיוק ולעניין

אתה יכול לשאול פה שאלות ולקבל תשובות (אובות יותר או פחות). בכל מקרה, חשוב שתקרא את ההוראות על מנת שתדע מה בדיוק לעשות, לפי הסדר. אני אגיד לך את האמת - אני לא ממש מבין למה אנשים חושבים שפורומים הם תחליף למה שכתוב כל כך ברור בדפי ההסבר המצורפים. בן

בשביל מה בכלל צריך חוברת?../images/Emo150.gif

כשקיבלתי את המיניפוד שלי ישר נסעתי לקנות מתאם חשמל, חיברתי למחשב-לא הייתה בטריה, הטענתי מהחשמל עד שהוא נטען כמו שצריך חיברתי למחשב וזהו... כל כך קל להשתמש באייפוד שבכלל לא צריך חוברת-אם אנשים היו מחכים לקבל את הiPod ואז באים אז אף אחד לא היה שואל כי הוא היה מבין הכל תוך דקה

ronsabah123

New member
אוקיי

מתאם יש לי.. עוד שאלה..התקנתי כבר את האייטונז והעברתי שירים וסידרתי אותם עוד לפני שקיבלתי את האייפוד..כשאני אחבר את האייפוד למחשב..השירים יועברו אוטומטית?

תלוי

כשתחבר את הiPod לראשונה ותוריד עידכון גירסא (לאייפוד, לא לאייטונז) אז יהיה שם שלב שתוכל/תצטרך לכתוב את השם של הiPod ומתחת לזה כתוב באנגלית "סינכרון אוטומטי" וזה מסומן בV, אם אתה מעוניין בסינכרון אוטומטי, אל תשנה, אם אתה מעדיף ידני תבטל את הV

ronsabah123

New member
??

מאיפה מורידים עדכון לאייפוד?? יווווווווווווווו זה נראה כזה מסובך..

oren*

New member
כל כך מסובך, שהתוכנה שולחת אותך

אוטומטית להוריד עדכון לאייפוד ולאייטונז
ולגבי העדכון האוטומטי - בטל אותו וחסוך לעצמך כאב ראש.

benler

New member
למה צריך חוברת ?

למשל כדי לדעת שלפני ניתוק ה iPod מהמחשב חייבים "לכבות" את הקשר. למשל כדי לדעת איך מבטלים את הסינכרון האוטומטי. ועוד כל מיני למשלים... בן

ronsabah123

New member
חוברת

אני מקבל חוברת באנגלית מן הסתם.. איך אני יכול להשיג חוברת בעברית?

benler

New member
יש באתר של ידע גרסא מקוצרת

בכל מקרה, אנגלית של כיתה ח תספיק בשביל להבין את העיקרים. בן

למעלה