שאלה ! למה הגישה במחשב שלי לצאט הישן חסומה? זה ככה כבר יותר משנה. איך אפשר לסדר את זה?
K k האחת New member 26/1/05 #1 שאלה ! למה הגישה במחשב שלי לצאט הישן חסומה? זה ככה כבר יותר משנה. איך אפשר לסדר את זה?
K k e r n e l New member 26/1/05 #2 צ'אט ישן ../images/Emo88.gif תרשמי את ההודעת שגיאה שאת מקבלת כשאת מנסה להיכנס לצ'אט כדי שאוכל לעזור לך !
צ'אט ישן ../images/Emo88.gif תרשמי את ההודעת שגיאה שאת מקבלת כשאת מנסה להיכנס לצ'אט כדי שאוכל לעזור לך !
K k האחת New member 26/1/05 #3 הבהרה אין הודעת שגיאה. זה פשוט מציג לי את המסך של הצאט עם איקס אדום קטן מצד שמאל למעלה. ולא נותן להיכנס.
הבהרה אין הודעת שגיאה. זה פשוט מציג לי את המסך של הצאט עם איקס אדום קטן מצד שמאל למעלה. ולא נותן להיכנס.
K k האחת New member 26/1/05 #4 הבהרה אין הודעת שגיאה. זה פשוט מציג לי את המסך של הצאט עם איקס אדום קטן מצד שמאל למעלה. ולא נותן להיכנס.
הבהרה אין הודעת שגיאה. זה פשוט מציג לי את המסך של הצאט עם איקס אדום קטן מצד שמאל למעלה. ולא נותן להיכנס.
K k e r n e l New member 29/1/05 #5 תבדקי פיירוול! אם ישנו פיירוול על המחשב של האנטי וירוס אם של הXP יש לבדוק בתוכנת הפיירוואל שפורט מספר 6667 פתוח !או לחילופין לבטלו!
תבדקי פיירוול! אם ישנו פיירוול על המחשב של האנטי וירוס אם של הXP יש לבדוק בתוכנת הפיירוואל שפורט מספר 6667 פתוח !או לחילופין לבטלו!