שאלה

Tehi5

New member
שאלה

איזו עונה של 'אנטרפרייז' משודרת בערוץ Star World?

CaptainOok

New member
וואי, אנחנו ממש חייבים לעשות...

מדור שאלות נפוצות!
בכל מקרה, העונה שמשודרת כרגע בערוץ סטאר-וורלד היא.... |תוף| |תוף| |מצילתיים| עונה ראשונה.

למעשה...

סטאר וורלד שידרו את העונה הראשונה בשידורים חוזרים במשך חצי השנה האחרונה, אבל השבוע הם שידרו את הפרק הלפני אחרון של העונה מה שאומר שבשבוע הבא הם ישדרו סוף סוף את הפרק האחרון של העונה הראשונה, ועוד שבועיים את הפרק הראשון של העונה השנייה, ועוד שנה סוף סוף תהיה עונה שלישית בארץ הקודש!

gilriv

New member
אלווי ,קפטן פרוטון

רק תשלחו איימל לסטאר וורלד כי באתר שלי ראיתי סדרות שישודרו גם אצלה { את העונה2 לא נראה לי שישדרו השנה כבר אולי מספטמבר 2005

Bufreak

New member
בסטאר?

לא נראה לי. בשביל העונה השנייה, כנראה שתצטרך לחכות כמה חודשים טובים
. עד אז, נראה(כלומר: לא נראה) איזו תוכנית מציאות הערוץ יביא במקום. באמת שסטאר וורלד היה איכותי יותר פעם. איפה הימים הטובים של "יום חמישי מפלצות"? רגע, איזה שם גרוע לתת ליום קדוש. דוד.

subatoi

New member
לפי מה החלטת שבניגוד לשידורים

החוזרים הקודמים, הפעם העונה השנייה *כן* תתחיל?

gilriv

New member
SUBATOI

! מתי עונה שניה לפי דעתך ? ביום ראשון הזה פרק אחרון -בסטאר וורלד שיש פרקים אחרונים ...אז סטאר וורלד בדרך כלל מכריזה בסיום מתי עונה שניה תשודר {אבל בלוחות השידורים של לפברואר זה עוד לא שם += כמו את הסידרה סמולוויל ,,שזה גם שודר בסטאר

subatoi

New member
בהתחשב בעובדה שזו לא הפעם הראשונה

שהעונה נגמרת בסטארוורלד, ובהתחשב בעובדה שעונות 6-7 של "הדור הבא" מוחזרו שם שלוש פעמים לפחות, אני לא הייתי מהמר כ"כ בודאות שהעונה השניה תתחיל. מצפה? כן. מקווה? בטח. מתפלל? בוודאות. מהמר על זה? פחות.

gilriv

New member
חשבתי שתרצו לדעת ?,נועה תשבי

יום שבת בערוץ SAT1_ ערוץ גרמני שמשדר כבר את עונה3 הפרק מספר 3-15 המבשר שעה 18.30 תסתכלו ברייטינג שם יש את שם הערוץ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אני תמיד אמרתי ככה../images/Emo147.gif

אבל מישהו הקשיב לי? לא! לא! אז עכשיו תשבו לכם לבד, בחושך. (אל תשימו לב, התקף פולניות) (אבל באמת היה יכול להיות נחמד אם היינו עובדים על זה. זה דורש קצת מחשבה.)

gilriv

New member
טוב מי שם קצוץ שזה בערוץ זר

אני מצידי מה איכפת לי {לערוץ הזה רייטינג ממילא כל סטאר טראק שם {{ יש שם גם דיאפ -ספייס 9 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אתה צודק, דיי. אבל דוקא בהקשר הזה

התשובה לשאלה עשויה להשתנות תכופות, ואלא אם מישהו יחשוב לבדוק כל שלושה חודשים מה משודר איפה ויעדכן את התשובה, אנשים יכולים סתם לטעות.

CaptainOok

New member
חיים, כל הכבוד...

על הרוח ההתנדבותית
ידעתי שנוכל לסמוך עליך

למעלה