שאלה. מה היה הסינגל הראשון מהאלבום מטאורה?
S S i m s G i r l New member 24/1/05 #7 נצל"ש מישהו יודע אם הדיסק\דיוידי שנקרא "לייב אין טקסס" נמכר בישראל?? תודההה מראש.........
S S i m s G i r l New member 27/1/05 #9 !!! קניתי ת'דיסק של "לייב אין טקסס"!!! איימ האפי! דיסק יפההה וכל הלהקה כזאת שקסית שם! חמוטים!! גם רציתי לקנות את הדיסק החדש עם ג'ייזי (שם ארוך אין לי כוח לכתוב) אבל אמרו לי שהוא לא משהו (רק דעה...), זהו...
!!! קניתי ת'דיסק של "לייב אין טקסס"!!! איימ האפי! דיסק יפההה וכל הלהקה כזאת שקסית שם! חמוטים!! גם רציתי לקנות את הדיסק החדש עם ג'ייזי (שם ארוך אין לי כוח לכתוב) אבל אמרו לי שהוא לא משהו (רק דעה...), זהו...
P pirates to the champ New member 28/1/05 #10 יש לחבר שלי אותו... 6 שירים.. שירים נחמדים... אהבתי את השילוב של אין די אנד ואיזו אבל לא שווה לקנות באמת...
יש לחבר שלי אותו... 6 שירים.. שירים נחמדים... אהבתי את השילוב של אין די אנד ואיזו אבל לא שווה לקנות באמת...
S S i m s G i r l New member 29/1/05 #11 כע אהבתי רק את "נאמב" ו"אין דה אנד".... באמת לא משהו אבל לפחות הוסיפו דיוידי.... זה בטח הכי שווה שם...
כע אהבתי רק את "נאמב" ו"אין דה אנד".... באמת לא משהו אבל לפחות הוסיפו דיוידי.... זה בטח הכי שווה שם...