שאלה

hillly377

New member
שאלה

אהלן! קניתי נגן IPOD כבר לפני 3 שנים, איכשהו יצא שעד היום לא השתמשתי בו (כן, אני יודעת שאני מטומטמת). בכל אופן, עכשיו כשאני רוצה להשתמש בו אני מכניסה את הCD שהגיע איתו למחשב (מן הסתם PC רגיל ולא APPLE) והמחשב לא מצליח לקרוא אותו, ההודעה שאני מקבלת היא: "לWINDOWS אין אפשרות לקרוא מדיסק זה, ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שלא תואם לWINDOWS". מה עושים? מאיפה אני משיגה I-TUNES? והאם יש עוד דברים שעליי לדעת לפני ההפעלה הראשונה? תודה

אפשר להוריד מהאינטרנט

את אי טיונז בגירסה האחרונה שלה ואת העדכון האחרון לאי פוד. נדמה לי שיותר מזה את לא צריכה

hillly377

New member
המשך...

עדיין לא הורדתי את הITUNES אבל זה בכיוון. חיברתי את הIPOD למחשב והוא מזהה אותו ככונן G, אם אני רוצה ללחוץ על הכונן ולהכנס אליו המחשב כותב לי שהדיסק בכונן G אינו מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו כעת. אני ממש לא רוצה לגרום נזקים... מה אני אמורה לעשות? אכן לאתחל את הדיסק?

LinkTree

New member
WOW

יופי לך שנזכרת! את יכולה להוריד ITUNES מהאינטרנט ואת גם צריכה קובץ התקנה... יכול להיות שאת יכולה להוריד מהאינטרנט את הקובץ עידכון של ה IPOD והוא יעבור ... אני לא בטוח את יכולה לנסות.

hillly377

New member
עדיין לא מצליחה...

הורדתי את הקובץ התקנה, הIPOD מחובר (המחשב מזהה אותו) אבל ה-IPOD UPDATER לא מזהה, הוא רושם לי "PLUG IN AN IPOD TO UPDATE IT". מה עושים?

האם הטענת את האיפוד דרך החשמל?

וחיכית שתתקבל הודעה שההטענה סויימה במלואה? האם האיפוד עובד ומראה את התפריטים שלו? אם כל התשובות נענו בכן אז נסי לעשות ריסט לאיפוד

hillly377

New member
אוקיי הצחלתי לעשות ריסט

עדיין לא עוזר... הגירסה הכי מעודכנת של IPOD UPDATER כאילו אל קולטת את המכשיר...

למעלה