שאלה

matan 18

New member
נכון

סופר סאייה 3 אמור להיות מדהים. כמון שמציגים אותו בDBZ ולא סם לזלזל בו כמו שעשוב בקרב של גוקו נגד בייבי. זה היה נורא ואיום. אהה וגם הם משתמשים בדברים ישנים מתוך הסדרה DBZ יותר מידי כמו קמאהמה. הDBZ היתה רואה אותו כל כמה פרקים הוא היה די נדיר כי הוא היה מאוד חזק והשתמשו בוא כדי לתת מכת מחץ. ובGT כל פרק אתה רואה אותו זה הופך אותו למשהו סתמי ושוב לא מרשים. שלא נתחיל לדבר על הבדיחה של הרעב של גוקו ממש ממש כל פרק גוקו: "אני רעב" או "מתי אוכלים?" ממש הפך להיות מציק הפכו את גוקו לבדיחת קרש. הם מניסו לעשות כסף על העבר של הסידרה.

gokussj2

New member
אני מפיל אותך עכשיו...

לא יודע אם הבחנת בזה , אבל הקרב עם קיד בוו והמאמץ העצום שנדרש לנצח אותו עם ספיריט בומב כאילו נמשך לנצח והיה דרמטי , עכשיו תשווה את זה לניצחון על אומגה שנרון , מכל הדברים שקרו בקרב הזה בסופו של דבר גוקו במצב שהוא חצי מת אפילו לא סופר סייאן שוכב בתור בור פתאום שולף ספיריט בומב בעוצמה שמספיקה לנצח את אומגה שנרון שהיה הרבה הרבה הרבהההה יותר חזק מקיד בוו , ככה פתאום בלי התראה מוקדמת , אם זה לא הדבר הכי מטומטם בסידרה אז אני לא יודע מה כן , אולי יכול להתחרות עם זה הסיום של הסידרה שבטוח לא מובן פה לאף אחד.

digiash

New member
את אלה הם דווקא העתיקו מDB

ניסו לשלב בין DB לDBZ וזה מה שיצא X_X

matan 18

New member
למה?

מה בסיום אתה לא מבין? שרואים את פאן זקנה והיא סבתא של גוקו שנקרא על שם סב סבא שלו. נלחם נגד ציצא של וג'יטה. זה לא גאוני אבל זה בסדר... אהה עכשיו הבנתי! אתה מדבר על איך שגוקו עזב עם שנרון נכון?

gokussj2

New member
אכן...

מובן ביותר הקטע שהוא עוזב איתו והכדורים נספגים בגוף שלו אבל ידועה לך הסיבה שהוא עזב?

gokussj2

New member
אני מתכוון...

שהבנתי מה קרה פה אב לא הבנתי את הסיבה למה זה קרה... ממש לא מובן לי למה הוא עזב ולמה הכדורים נספגו בו? מוזר ביותר

matan 18

New member
כן הם חשבו שנבין לבד

מאוד מיסתורי העיניין הזה. אולי גוקו היה אמור להפוך לדרקון שמגשים משאלות בעצמו. ובגלל זה הוא ספג את הכדורים. לפחות בפרק האחרון נתנו לנו לראות עוד פעם אחרונה איך גוקו נראה כמבוגר כשהוא לא סופר סאייה4 לזה חכיתי כל הזמן כוס אמא שלהם הם לא היו צריכים להפוך אותו שוב לילד קטן שנאתי את זה.

gokussj2

New member
באמת רעיון גרוע...

הרס את כל הדמות שלו , את האופי שלו , זה שהוא הופך למבוגר בסופר סייאן 4 זה ממש מפגר וזה שכשהוא הופך מגולדן אוזארו לסופר סייאן 4 ויש לו בגדים זה עוד יותר מטומטם.

matan 18

New member
חחח

עכשיו הירידות על הסידרה בחיים לא יפסיקו. כי יש כל כך הרבה שטויות שם. אפשר לפתוח פורום חדש רק על זה. לדוגמה לא נמאס להם להמציא רובוטים שנילחמים בגוקו או סתם יצוקים מהונדסים גנטית כמו בייבי? דיי! אני אומר. ולמה הפכו את גואהן לחנון שלא נלחם כימעט הוא חסר לי מאוד.

matan 18

New member
תראה

יש עיניין של ביקורות ומימון אם הסידרה לא הולכת טוב אז מורידים אותה. ולא את כל הסדרות מכינים בבת אחת. יכול להיות שיש איפו שהו עוד פרקים רק שהם לא יצאו כי לא קנו אותם. אתה מבין? פשוט תקרא מה כבר יכול להיות.

gokussj2

New member
אין , אלה הפרקים...אומנם

יש את עניין הפרקים האבודים אבל זה סיפור אחר שפאנימיישן שתירגמה לאנגלית פשוט החסירה כמה מהפרקים הראשונים והסידרה יצאה 49 פרקים פשוט לא דובבו את הפרקים הראשונים ואז הם יצאו בקמפיין מטומטם כביכול שהם מצאו עוד פרקים , זאת סתם רמאות הם פשוט לא תירגמו את כולם.

gokussj2

New member
קראתי...

והם לא אומרים שמספר הפרקים הוא בגלל חוסר פופולריות אלא ההיפך , הסידרה קצרה ומפגרת והיא לא פופולרית עקב כך

matan 18

New member
בהתחלה כתוב

שהמאמר מסביר למה לסידרה יש היו חיים כל כך קצרים.

gokussj2

New member
המשפט...

"חיים כל כך קצרים" לא מתייחס למספר הפרקים אלא לתקופת ההמולה סביבה כלומר שלא התלהבו ממנה כמו שהתלהבו מדרגון בול או דרגון בול זי.

matan 18

New member
מה קורה לך כתוב בפירוש

Covering only a small 64 episodes, Dragonball Grand Tour was the shortest live Dragonballs Series in the trilogy

gokussj2

New member
המשפט אומר...

"כשהיא מכסה רק 64 פרקים, דרגון בול ג'יטי הייתה הסידרה בעלת החיים הכי קצרים בטרילוגיה" זה רק בא לציין עובדה שמספר הפרקים של הסידרה הוא הכי קצר מבין ה-3.

matan 18

New member
טוב what ever

העיקר שאנחנו מסכימים שהם עשו בדיחה מהסידרה הטובה בעולם. ניסיון עלוב לנסות ולדחוף עוד קצת את ימי הגדולה של הדרגון בול Z!!! נשמע פואטי נכון...

למעלה