שאלה

אטיוד5

Active member
כבר חשבתי לא להתערב

אז רק הערונת קטנה: בקשר למילה "צרכיו" שכתבת. אז מה, אלו בכל זאת צרכים?

shellyland

New member
שילמד לשלוט בהם. אין שום סיבה

לספק את צרכיו הקטנים והאומללים על חשבון גופה, נםשה וכבודה של מישהי אחרת. גם אנס רוצה בסך הכל לספק את צרכיו וגם אלימות ושליטה הם "צורך". צריך ללמוד לשלוט בהם ולעל אותם למקומות שלא יפגעו באחרים.

אטיוד5

Active member
שוב רק משהו קטן

שהצרכים האלה אינם קטנים כלל ועיקר. מין הוא כח המניע מאוד חזק בטבע האנושי. ואומללים? אומללים? כשבא לך את אומללה?

shellyland

New member
כשבא לי

לעשות רע למישהו אחר, זה צורך אומלל. והם קטנים, כי לא מדובר בצורך קיומי. זה צורך טבעי, אמנם, אבל כזה שניתן להתגבר עליו ולא יקרה לו שום דבר אם לא יספק אותו.

אטיוד5

Active member
גם לטאז לא יקרה שום-כלום ...

אם "צרכיו" לא יסופקו על מנוע 500cc. בשבילך זה לא קיומי. בשבילו כן.

shellyland

New member
מכון, גם לטאז לא יקרה כלום.

סביר להניח אפילו שאם הוא כן יספק את הצורך הזה, יקרה לו משהו. "קיומי" זה כזה שדרוש לקיום שלך. שבלעדיו תמות כי המערכות הביולוגיות שלך יפסיקו לתפקד. אין כאן "בשבילי" או בשבילו". עוד לא שמעתי על אף גבר שמת בגלל שלא יצא לו לזיין.

אטיוד5

Active member
נכון

אבל הטענה הבסיסית של טאז שתמכת בה היא - מה, אנחנו פה רק בשביל להתקיים? ואיפה טעם החיים? ובכן, בשביל פוצח ההודעה הראשית טעם החיים נמצא בגופה של האשה הזונה. והוא משוכנע שאין הוא פוגע בה, משפיל אותה וכו'. שאיננו גורם שום רע לזולת. הוא אפילו חושב שהוא מועיל בזה שהוא מפרנס אותה. מבחינה זאת הוא עדיף בהרבה על טאז שבעצם יודע שהוא נוטל סיכונים עצומים ובעצם בזאת מכריז שהוא שם זין על מה שזה עלול לגרום לסביבתו, לקהילה.

shellyland

New member
כמו שאני מכירה את אטיוד,

זה לא קינטור של דוקא והוא באמת חושב שיש צרכים שלגיטימי לספק אותם. גם אני חושבת כך, רק שיש לנו ויכוח לגבי אילו צרכים.

אטיוד5

Active member
נכון. והויכוח הוא בעצם לגבי ...

הפגיעה בזולת שאני טוען שאיננו מתקיים *תמיד* בעסקי הזנות. מסכים איתך שהוא מתקיים לרוב. אבל לא מסכים שתמיד. דרך אגב, קראתי קצת בלינק שהבאת. יש שם כמה דברים שאינני מסכים איתם. במיוחד הכעיס אותי המשפט שאם הזנות הוא בחסות המדינה, אז בהכרח אותם גברים שהם המדינה, יגרפו את הקופה, יהיו הנהנים של הזנות. כלומר, זיהוי המדינה/השלטון עם גברים, כאילו המדינה היא נחלתם הבלעדית הוא מעוות לחלוטין.

כל צורך, ויותר מזה- גם כל רצון,

לגיטימי לרצות לספק אותו ואפילו לגיטימי לשים את עצמך במרכז היקום בשביל זה. השאלה היא באיזה מחיר... נדמה לי שלהגיד "דביל" זה פחות מדויק מלהגיד "דורסני" "נצלן" או אפילו "אלים". זה נכון לכל מערכת בה יחסי הכוחות אינם שוים ומישהו נהנה מכך (אגב סיפוק כל צורך שהוא...).

If6Was9

New member
השווה מחירים באתרי אינטרנט

נסה eBay או משהו כזה. יש עוד כמה אתרי מכירות פומביות בארץ שלא אנקוב בשמם מחשש לתביעת לשון הרע.

אין שם5

New member
שלי ולכל המתחסדות...

אני ממש נדהם מכמות הרוע שבהודעות שלכם. עשיתם אותי כבר "אנס" "רוצח נפשות" "פתאטי" "עלוב" ...וווייי..אלוהים ישמור. מה קרה לכם?? אני לא רוצה שום רגש בזיון! ואני לא מזמין אותה בשביל להרים לי את האגו או כל הספקולציות השטותיות שהובאו כאן. ממש ממש לא. מאיפה הבאתם את זה,אלוהים? ותודה לאטיוד שענה במקומי...ודי אהבתי את התשובות שלו. לא בגלל שהוא אמר מה שאני חושב..אלא פשוט הוא בנאדם די מיושב ולא היסטרי כמוכן. ואני ממש,אבל ממש לא מתכוון להשפיל את הבחורה או לגרום לה לדברים מהסוג הזה-חס וחלילה! ומי שתגיד שבעצם ההזמנה שלה אליי אני משפיל אותה--אז בסדר. אם זו הצורה שאני משפיל אותה,אז בסדר. נסחפתם.

shellyland

New member
ואני נדהמת מכמות הרוע שבהודעה שלך.

כן. מי שהולך לזונה אונס אותה ורוצח את נפשה. תפנים.

If6Was9

New member
שמע אדון../images/Emo70.gif גם אם אתה לא אנס ונצלן

עפ"י החוק, ואינך רואה עצמך ככזה בפועל אתה נותן יד לתעשייה שמנצלת נשים וסוחרת בהן, והנשלטת ע"י עבריינים חסרי כל מצפון ורחמים.

שאלה לגיטימית? ../images/Emo20.gif

נו, כמו שהתברר לך, בפורום הזה היא לא כל כך לגיטימית. ללמדך, שלגיטימיות היא מושג יחסי.

למעלה