שאלה

Dror Bar

New member
שאלה

מישהו יכול להגיד לי מהם השימושים של נונצקו ( nunchaku)

באירופה היה משהו דומה

מורג (flail) ששימש לדיש של חיטה (הפרדת הגרעינים מהקש), והתגלה כיעיל להפלא בהרבצה לאנשים (בכמה שינויי עיצוב). אם תחפש אותו בספר הכללים העברי, תגלה שמשום מה מישהו הטבילו בשם העברי המגושם והתמוה "אלת קרב" - כאילו שאלה (mace) היא כלי בית שמשמש לפיצוח אגוזים ודפיקת שניצלים.

dragon zlotnik

New member
נראה לי שהתבלבלת

אם שיחקת diablo אתה ראית שflail זה בכלל המקל הזה שמחובר בשרשרת לכדור קוצים כזה מברזל... ן mace זה כמו morning star שזה באמת אלת קרב או כוכב השחר אבל קוקרי זה בכלל משהו אחר... (ככה זה בספר מו"ד לשחקן מהדורה 3)

dragon zlotnik

New member
תיקון

התבלבלתי עם קוקרי, בכל זאת flail זה מקל שמחובר לכדור קוצים ולא למקל שני ואל קרהב זה באמת לא קשור אבל זה לא זכור לי מסםפר מו"ד אז אל תתיחס להערה האחרונה שלי.

לא התבלבלתי

פשוט, המקורות שלי אינם משחקי מחשב טיפשיים וספרי משחקי תפקידים הלוקים באי-דיוקים מזעזעים.

JusticeLeSombra

New member
עוד לא נתקלתי בנזיר DND

שמגיע לו להיקרא "נזיר"..
סתם, אני סרקסטית...

GemmingK

New member
בעיה לבדוק ?

כנס גוגל תעשה חיפוש אני בטוח שתמצא הכל

princeOFdream

New member
../images/Emo70.gifלכל הרוחות!

לאן התדרדר שחקני-התפקידים של ימנו... אחד שם למעלה מחפש דרך להרוויח כסף- הלו! קצת דמיון!... וזה לא יודע מה זה נונצ'קו! בן-אדם! על נינג'ה שמעת? מדובר בכלינשק פשוט, יעיל ומגניב- שני מוטות מחומר קשה כלשהו מחוברים בראשם זה לזה בעזרת שרשרת ברזל. אחלה דבר! רק תיזהר כאשר אתה משתמש בו..

Dror Bar

New member
נו בנאדם אני יודע מה זה נונצקו...

ומי שפרסם על דרך להשיג כסף הוא חברי למשחק. שנינו שחקנים חדשים שפחות יודעים איך לפעול ולכן אנחנו שאולים שאלות מטומטמות לחלקכם, אך לנו הם שאלות הגיוניות שמאופיינות בשינויים בדרך המשחק שלנו. בקשר לנונצקו- אני יודע איך זה ניראה ושזה שייך לנינגות וכו' למה אתה חושב שאני רציתי את זה אני מת על נינגות אני אוהב את איך שהם חייון ואת כל מה שהיה להם ( אבל זה לא העניין). העיקרון בשאלתי היה: אני יודע שאפשר לתת מכות, וכדומה אך רציתי לדעת האם אני יכול לקשור מישהו, לחנוק עם זה ולבצע כל מני דברים מיוחדים למינהם ( לדוגמא נונצקו מברזל שמחממים קצה אחד וכך עושים כיווה לאויב), רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בו לדברים " מיוחדים". אני מקווה שהבנת למה אנחנו כותבים שאלות כאלו ושתנסה לענות בסבלנות. הערות: 1. אין לי מושג למה יצא לי דרך כתיבה כך בטח מורתי להבעה הייתה משתגעת " מהשפה האומנותית שאני משתמש" ( איזה טימטום).

princeOFdream

New member
טוב, בסדר,

אז ככה, אתה יכול לעשות כל מה שנראה לך עם נונצ'קו, זה כנראה יהיה לא מה שבשבילו הוא מיועד אם לא יהי לזה קשר לאומנות הנינג'יטסו, אבל זה יהיה לגיטימי לחלוטין במ"ת.

Nihau

New member
אה, עכשיו הבנתי מה אתה מחפש

ויש לי כמה רעיונות מאגניבים!!!!!! המבוססים על השנה האחרונה בה התאמנתי באומנות לחימה המתמחה בלהבים ושואבת גם רעיונות מלחימה מסורתית בנונצ'קו: 1. לחנוק- בטווח קרוב אפשר ללפף את שרשרת מסביב לצואר האויב להצליב ואז ולמתוח את המוטות לכיוונים מנוגדים 2. התקפת פתע- הנונצ'קו מתאפיין במהירות העברות בין ידיים והעברות זריזות כברק מאחורי הראש\הגב\המותניים\ירכיים של המשתמש- כל אילו יוצרים מצבים מאוד מפתיעים ליריב בהם הוא רואה את הצד האחד של הנשק מגיע להתקפה ומנסה לחסום כאשר לפתע המוט משנה כיוון-בגלל משיכה במוט השני, חולף מעבר לגב וחוזר מזווית אחרת לחלוטין כדי להכות בו במהירות מנפצת עצמות בגלל הסיבוב הצמוד מסביב למשתמש. 3. נונצ'קו קסום- יכול לעשות כל דבר מכוויות ליריב (שלא יפגעו במשתמש) ועד קליעים קסומים וחסימות קסומות דרך הגברת תכונות הנשק והמשתמש- השמיים הם הגבול ובפנטזיה גם זה לא גבול בל יעבור. 4. אפשר לבצע לכידות עם הנשק -כמו החניקה המוצעת בסעיף הראשון אבל לנשקים של היריב, במיוחד אם יש להם מגם כף יד גדול ונוח ללכידה. 5. אם הדמות שלך זריזה מספיק, מיומנת מספיק וחזקה מספיק היא יכולה תמיד להפוך לכידות מסעיף 4 לפריקות נשק. 6. נונצ'קו זה נשק מהיר בטירוף ודורש יכולת עבודה מעולה בשתי הידיים בלי צורך להסתכל איפה הן ואיפה המוטות. עקב כך הוא נשק שנחשב קשה למדי ללימוד, 2 מוטות אומר שימוש בשני נשקים בסופו של דבר- כל אחד מהם יכול להיות מוט מסוג וסגנון אחר אבל כל שינוי כזה ידרוש התמחות מההתחלה. תעבוד עם השה"מ שלך על רעיונות שימוש, תראה סרטים יפניים וסיניים שמדגימים שימוש ומשחקים כמו soul calibur שמדגימים מהלכים הלכה למעשה.

Nihau

New member
בקשר לשפה

ןבכן סוף סוף היה לי ברור מה רצית להגיד אם אתה לא תספר למורה שלך אנחנו גם לא. העיקר שתמשיך להתבטא בצורה כל כך קריאה.

Dror Bar

New member
נו בנאדם אני יודע מה זה נונצקו...

ומי שפרסם על דרך להשיג כסף הוא חברי למשחק. שנינו שחקנים חדשים שפחות יודעים איך לפעול ולכן אנחנו שאולים שאלות מטומטמות לחלקכם, אך לנו הם שאלות הגיוניות שמאופיינות בשינויים בדרך המשחק שלנו. בקשר לנונצקו- אני יודע איך זה ניראה ושזה שייך לנינגות וכו' למה אתה חושב שאני רציתי את זה אני מת על נינגות אני אוהב את איך שהם חייון ואת כל מה שהיה להם ( אבל זה לא העניין). העיקרון בשאלתי היה: אני יודע שאפשר לתת מכות, וכדומה אך רציתי לדעת האם אני יכול לקשור מישהו, לחנוק עם זה ולבצע כל מני דברים מיוחדים למינהם ( לדוגמא נונצקו מברזל שמחממים קצה אחד וכך עושים כיווה לאויב), רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בו לדברים " מיוחדים". אני מקווה שהבנת למה אנחנו כותבים שאלות כאלו ושתנסה לענות בסבלנות. הערות: 1. אין לי מושג למה יצא לי דרך כתיבה כמו זאת שבכלל לא אופיינית לי

למעלה