שאלה

andrew161

New member
שאלה

אני לא יודע אם דיברתם על זה או שענו על השאלה הזו בסידרה(ראיתי בינתיים רק עד סוף עונה 2)אם יש את כול הקונספירציה הזו בממשלה ובצבא וכו' למה פתחו מלכתחילה את x files?

Gilliana

New member
אני חושבת...

שבמקרה הזה הסדרה והמציאות חופפות למדי. מאלדר הוצב בתיקי ה-X במקור מבלי שמישהו העלה בדעתו שהוא יעורר את המהומות שעורר ואף אחד לא חלם שהו וסקאלי יחשפו במסגרת הזו חייזרים ובטח שלא קונספירציות. פשוט תקעו אותו שם כדי שיהיה לו מה לעשות ושלא יבלבל לאף אחד את המח - מה לעשות שהם טעו בגדול...

לא מה פתאום.. לא תקעו אותו

הוא תקע את עצמו אל תשכחי שסקאלי נשלחה במקור כדי להפסיק את עבודתו ולהחזירו לזרם המרכזי של הבולשת לדבריהם

Gilliana

New member
אכן, זה הרבה יותר מדויק

אבל השורה התחתונה היא שאף אחד לא תכנן שהוא יעורר מהומות כאלה, בטח לא המעשן...

אני דווקא חושבת ההפך

הם היו בטוחים שהוא יעשה מהומות אחרת למה הם נלחצו לשלוח את סקאלי לחסום את עבודתו... הם הכירו אותו ידעו כמה הוא מבריק וידעו מה הוא יכול לגלות... וחוץ מזה מי אם לא המעשן יכול לדעת מי הוא מאלדר ומה אופיו?

Gilliana

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת קצת אחרת

אף אחד לא ציפה בהתחלה שפני הדברים יגיעו לאן שהגיעו אבל מאלדר הוכיח מהר מאד שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ וברגע שחברי הסינדיקט הבינו עם מי יש להם עסק - הם הזדרזו לחפש פתרון לבעיה, אותו הם מצאו בדמותה של סקאלי (איזו טעות הם עשו). ואין ספק ש-DADDY DEAR מכיר את מאלדר הכי טוב מכולם...

Troi

New member
מי שמדבר על חוקים שיבדוק את עצמו

מה זה הספוילר הזה ? זה בסדר ?

Troi

New member
אזהרת ספוילר לא מספיקה. לא צריך

בכלל לפרסם ספוילר

Troi

New member
והאוקינוס השקט גם כתבה רמז שיכול

לקלקל ובכלל לא הזהירה

Gilliana

New member
ואיך בדיוק את מגדירה ספוילר?

הרי רוב האנשים כאן ראו את כל הסדרה ובכל זאת - אנחנו מתחשבים גם באלה שראו רק את שלושת העונות הראשונות ב-AXN כך שזה לא ממש ספוילר.

Gilliana

New member
לא - לא אני

אלו הן העובדות - הסדרה שודרה בארץ במלואה.

Gilliana

New member
בשביל זה היה כאן ../images/Emo58.gif

ומי שלא רוצה - לא חייב להכנס. היה תמרור אזהרה מאד בולט!

למעלה