שאלה.....

Black Angel22

New member
שאלה.....

האם אחת מהדוגמניות שהופיעו בטופ מודל הבאה נדמה שקוראים לה קייטי גם השתתפה ברצח בעיירה קטנה אקס הם ממש דומות חוץ מהשיער כי היא צבעה חחח

n l m

New member
אמממ...לא

קייטי אחת מתחילה בC והשנייה בK וגם שם משפחה שונה

Black Angel22

New member
אני חושבת שהן פשוט ממש דומות

הפנים וכל זה ממש דומים אבל כנראה שטעיתי בכל אופן תודה על התשובות...

LuNaTiC

New member
אבל, בקשר לקייטי,

באחד הפרקים של "סיפורי שיער", עובדי הסלון עיצבו תסרוקות לתצוגת אופנה. אחת מהדוגמניות שם הייתה קייטי, וברנדון דיבר איתה וגילה שהיא מהתחרות. וככה תמיד היה לי את החשד שקייטי ניצחה, עד שהעיפו אותה לפני כמה פרקים
.

nikilove

New member
גם אני חשבתי ככה!

אבל אז נכנסתי לספויילר ובלי כוונה גיליתי מי המנצחת האמיתי...
איזה באסה.....

LuNaTiC

New member
חחח גם אני. אבל...

אני מרגישה שאולי זה היה ספוילר מוטעה, אז אני עדיין פתוחה לשינויים.

אפקט-הפחד,עונה5ספיישל זוגות../images/Emo58.gif

וואו הפרק הראשון היה טוב,הזוגות ממש טובים וחביבים! כל ההקדמה כשמראים מה יהיה-מאוד מעניין ומאוד מסקרן מתוכננים להם פעלולים מדהימים,אני כבר מת לראות את הפרק השני! הזוג שעפ-חבל עליהם,הם נראו חמודים,אבל תאמת לא רציתי שאפ אחד יעופ ובמיוחד לא הנשואים כי הם חמודים וריחמתי על הבחורה,עוד שניה בכתה אבל למזלה הם עשו זמן דיי טוב. הפייבורטים שלי : המקוקעים-הם כל כך מאגניבים והקטע עם הדורדראנט מאגניב איזה קרועים חחח רוברט והשחורה[מצטער על הגזענות,שחכתי תשם] אני אוהב זוגות כאלה,חח הם גם לא הכי הכי ביחד והם נראים חלשים אבל מסתמנים כחזקים,הלואי שיגיעו רחוק הפעלולים: הפעלול הראשון היה מאגניב,ממוחזר אבל תמיד כיף לראות מי יפיל\יפול הבת או הבן,המים נראו קפואים! האוכל היה מגעיל והדגי טונה נראו מאוד מאוד כבדים,אחלה משימות,אחלה זוגות,אחלה תוכנית!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

הפייבורטים שלי: הזוג הנשוי הפרק עצמו כמו כל פרק רגיל של אפקט הפחד רק יותר מעניין כי יש יותר אנשים וגם יש לזה המשך של 7 שבועות אז זה מוסיף מתח :)

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

אהבתי, למרות שמשימה דונה לזו עם החבל ראיתי כמה פעמים כבר.. פייבוריטים פוטנציאלים: הזוג הנשוי.

למעלה