שאלה סליחה על הבורות אבל איך מחברים איי פוד למערכת באוטו?
L LinkTree New member 4/1/05 #2 דרך היציאה של האוזניות ומחברים או עם קלטת שיש לה כבל בננה קטנה - או עם LINE IN אם יש במערכת באוטו. (או עם ITRIP דרך רדיו FM)
דרך היציאה של האוזניות ומחברים או עם קלטת שיש לה כבל בננה קטנה - או עם LINE IN אם יש במערכת באוטו. (או עם ITRIP דרך רדיו FM)
J JustThomas New member 4/1/05 #3 אוף, אני שונא את זה. למה השירים צריכים להישמע באיכות של תחנת רדיו פלשתינית פיראטית? אני נוסע באוטו, לא מגיע לי מוזיקה באיכות? רק המערכות היקרות או דגמים מיוחדים יש להם LINE IN. כמו שיש בכל מערכת סטריאו, תעשו אחד ברכב...
אוף, אני שונא את זה. למה השירים צריכים להישמע באיכות של תחנת רדיו פלשתינית פיראטית? אני נוסע באוטו, לא מגיע לי מוזיקה באיכות? רק המערכות היקרות או דגמים מיוחדים יש להם LINE IN. כמו שיש בכל מערכת סטריאו, תעשו אחד ברכב...
G GoatGuy New member 4/1/05 #4 אפשר פשוט לקנות iTrip שלמרבה ההפתעה מנגן באיכויות מדהימות - אם מוצאים (ומוצאים) תחנה ריקה, זה פשוט לא יאמן. וזה גם אלחוטי, ומרשים, וקטן, ונייד, וזול...
אפשר פשוט לקנות iTrip שלמרבה ההפתעה מנגן באיכויות מדהימות - אם מוצאים (ומוצאים) תחנה ריקה, זה פשוט לא יאמן. וזה גם אלחוטי, ומרשים, וקטן, ונייד, וזול...