שאלה...

שאלה...

אני מזה רוצה כל מיני הופעות שך מרון במחשב אבל אין לי שמץ מאיפה להוריד ואיפה יש בכלל....יש לי את זאת שלא מזמן הביאו לפה לפורום אבל אני רוצה עוד ....אם מישהו יודע איפה יש ואיך להוריד אני מזה ישמח!! תודה!!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifיש מלא הופעות...

כאן ואת יכולה לראות הופעה שלמה של מארון פה אם את לא יודעת איך רואים/מורידים..תשאלי אותי באייסי/מסנג'ר

יש לי בעיה...

לאתר הראשון אני כל הזמן מנסה להרשם וזה אומר לי שאני לא יכולה להרשם...ואני לא מבינה למה...ומה זה השאלות האלה בסוף של ההרשמה? אם מישהו יכול לעזור לי אני מזה ישמח! תודה!

תראו מה זה עושה לי....:((((((

למה זה ככה??? אני רוצה להרשם לאתר של ההורדות וזה עושה לי ככה...אולי מישהי יודעת? http://tracker.score1more4me.com/takesignup.php

שאלה...איך בדיוק רואים את זה?

באתר הראשון אני נרשמתי ועכשיו איך בדיוק אני רואה את ההופעות שלהם.( הורדתי את זה אבל אני לא בדיוק רואה...) אם מישהי יכולה לעזור לי אני מזה ישמח !! תודה1

litalosh3

New member
אוףףףף

לא הבנתי איך אני מורידה בדיוק את הקליפים באתר הראשון ובאתר השני זה לוקח שנהההההה ולא רואים טוב....אני לא יכולה להוריד את הקליפ שבאתר השני????

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifאוקע אממ../images/Emo26.gif

בקשר לאתר השני..עצה שלי...מתי שאת רואה את זה, תכבי את כל התוכנות שפועלות לך, כולל אייסי/מסנג'ר קאזה וכדו'. זה סתם מאיט את זה. ובקשר לאתר ה1 את צריכה קודם כל להירשם פה

litalosh3

New member
אוקיי...

אז נרשמתי באתר הראשון...עכשיו איך אני מורידה את הקליפים?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifאוקע אממ...

אז את לוחצת על אחד הקליפים שאת רוצה (שלידהם רשום torrent) תלחצי על הקישור הכחול הזה. ואז תרשמי את השם משתמש + סיסמא ואז תבחרי לך איזה קליפ את רוצה להוריד (שימי לב שזה של מארון) תלחצי עליו, זה יפתח לך חלון חדש. תלחצי על הקישור שיש שם עם הלחצן השמאלי של העכבר על "שמירת יעד בשם", תשמרי את זה, ותפתחי את זה. אבל רגע רגע
יש לי הרגשה שאין לך את התוכנה של ההורדות עצמה..יש לך את Bitorrnet?

זה כזה כמו קאזזה שצריך להוריד

את ההופעה נכון....כי זה עושה כזה קונקטד... ?

למעלה