שאלה....

שאלה....

מחפשת מאמר ... או מידע על על זה שתזונה מאוזנת יכולה למנוע התקפים... האם מישהו מכם קרא על זה איפה שהוא בעבר? אשמח אם תעזרו לי זה ממש חשוב לי חיבוק גדול לכולם סמדר

יש את הדיאטה הזאת הקטגונית או משו

כזה.. בקשר לתזונה מאוזנת היא אף פעם לא מזיקה, אלא תמיד ההפך אבל מאמר? לא קראתי..

לא , אני מחפשת מידע לגבי זה

שתזונה מאוזנת ממש יכולה לסייע במניעת התקפים - שמעתי על זה ומחפשת אינפורמציה-בתור אחת שאף פעם לא אכלה מסודר... אולי זה האור בקצה המנהרה

אל תצפי מזה ליותר מידי.

לא כל כך מדובר על מה כן לאכל,אלא, מה לא לאכל. במיקרים שאני שמעתי היו שיפורים קצרים בזמן ובדרך כלל לילדים.

qt1

New member
סמדר איפה את?../images/Emo140.gif

את מבררת עבורך? את כבר לא נוטלת טופמקס? מה שלומך? לילה טוב וחיבוק גדול

נוטלת קוקטייל גם טופמקס וגם

פרייזולין ביחד- לא עסק פשוט וגם חומצה פולית + גלולות נגד הריון אולי כדאי לוותר על גלולות נגד הריון בכלל???

qt1

New member
לילה../images/Emo24.gif

אם הגלולות לא הפריעו עד עכשיו אז אני לא חושבת שהן הבעיה,אין ספק שכל שינוי תרופתי אינו קל ולוקח זמן עד שמסתגלים , אם את חושבת שבלי הגלולה יהיה לך קל יותר - התייעצי ברופא הנשים שלך כדי למצוא ביחד פתרון חלופי לאמצעי מניעה. תרגישי טוב

סוף סוף התפניתי.. סליחה על העיכוב..

אז ככה השאלה היא אם לא יותר מידי כדורים בדקתי בפורום של דוקטורס או איך שהם נקראים רק הטופמקס מפחיתים ביעילות הגלולות בכ - 20 אחוז והפרייזולין עוד יותר - אז בעצם - השאלה האם שווה? לקחת עוד כדורים שכבר ככה אני מלאה בהם??? הרי זה גם ככה די מאוס..

hashy

New member
יש דיאטה דלת גלוטן - היא מודבקת

למעלה איפשהו, במאמרים או בטאגליינס..

למעלה